Katai stigao u Srbiju, ide na pregovore sa Zvezdom kad Terzić ozdravi: Ovo je ugovor koji mu nude!

Naredne nedelje, ukoliko generalni direktor crveno-belih dobije negativan test na korona virus, pregovori bi mogli da se nastave

  • 12
Aleksandar Katai Foto: MN Press

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije i najveće pojačanje ovog prelaznog roka! Aleksandar Katai je stigao Dejanu Stankoviću i rukovodstvu sa Marakane kao poklon, jer igrača ovakvih kvaliteta dobiti bez obeštećenja nije mala stvar u današnjem fudbalu.

Posle skandala koji je nastao nakon rasističkog ispada koji je u Los Anđelesu napravila Kataijeva supruga Tea, on je dobio raskid ugovora sa LA Galaksijem i slobodan je igrač.

Crveno-beli nisu sedeli skrštenih ruku i krenuli su u ofanzivu istog momenta kako je javljeno da je Katai dobio otkaz u Los Anđelesu. Zvezdan Terzić je odmah rekao da je dobrodošao na Marakani, a Dejan Stanković ga je ocenio kao glavnu metu prelaznog roka.

Kontakti su uspostavljeni i trenutno sve ide u dobrom pravcu, s tim da je trenutno zastoj u pregovorima zbog toga što je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić zaražen korona virusom, iako su pojedini mediji već napisali da je posao završen.

Kako saznajemo, Katai je stigao u Srbiju u nedelju, nakon što je završio sve oko preseljenja iz Los Anđelesa. Narednih nekoliko dana će pregovori biti na čekanju dok se generalni direktor crveno-belih ne opravi, posle čega će se nastaviti priča.

Kako saznajemo, Zvezda Kataiju priprema ugovor na dve godine uz opciju za produženje na još jednu. Kataijeva mesečna plata prema tom ugovoru trebalo bi da iznosi 40.000 evra, što je na godišnjem nivou 480.000 evra, uz bonuse za Ligu šampiona, titulu i Kup.

Dejan Stanković je okupljanje igrača za letnje pripreme najavio za 11. jul, a nema sumnje da bi voleo da do tada ima na raspolaganju i najveće pojačanje u vidu Aleksandra Kataija.

Video: Stanković čuvenom pesmom Delija krunisao šampionsko slavlje

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. jun 2020 | 17:20

    Katai je odlican fudbaler. Samo se plasim da Dejan ne zna sta ce sa njim na terenu. Nisam strucnjak, igrao sam fudbal nekada i kapiram da dovoljno razumem tu igru pa mogu sebi da priustim sledeci komentar: Katai mora u Zvezdi da igra ono sto Tadic igra u Ajaksu! Lazni spic koji se krece po svim linijama protivnicke odbrane, prima loptu, asistira, dribla i to bez obaveza u odbrani! Osloboditi ga da se potpuno fokusira na poslednjih 30 m do protivnickog gola i bice rezultata! Sto se tice Pesica, po meni je on bolji napadac od svih sto imamo sada. Realno, zahvalio bih se svoj trojici T, P, B i doveo Pesica. Ali, nama treba drugi igrac, od koga je igra zavisila. Nenad Krsticic! Kada bismo to uspeli, ja sam siguran da bismo izgledali neuporedivo bolje na terenu. Borjan, Gobeljic, Rodic, Degenek, Pankov, Sanogo, Krsticic, Gavric, Ben, Katai, Pesic. Rez: Vasiljevic, Gajic, Konatar, Erakovic, Babic, Jovicic, Vulic, Spiridonovic, Radulovic, Nikolic i onaj Anderson sto se najavljuje. Ostali out!

  • Masa

    30. jun 2020 | 19:40

    Kataai Magikoo

  • JS

    30. jun 2020 | 17:35

    A gospoja çe biti glasnogovornica, pružati podršku?🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA