Zvezda promenila transfer politiku za ovo leto kako bi sprečila nagomilavanje igrača

Crveno-beli neće dovoditi pojačanja dok prethodno ne bude odlazaka, a to se posebno odnosi na strance

Komentari

  • Koja

    2. jul 2020 | 19:03

    Crna transfer politika? Njima citav tim ne vredi ni koliko pola Sadika...osim sto marketinski pokusavaju nekog da prevare prenaduvavajuci cene ovih fudbalera u pokusaju i time da ih neko trazi drugo ne znaju sta ce jadnici. Imaju sleper fudbalera koji imaju ugovore po par godina, a pogotovo strance koji su dovedeni u milionskim teansferima a koje sad ni u pola cene od toga ne mogu nikome da uvaljaju...pukli su nacisto.

  • Kaloiaro

    2. jul 2020 | 18:27

    Pavkov, Boaći, Tomane, Rodić, Milun, Ivanić, Jovančić, Jovičić, Simić, Jevtović, Hajdin, Meleg.. Ako nekog nisam propustio daleko vam lepa kuća, sve igrače preko kojih su prali pare Mrkela i la kampanjela.. Neka igraju klinci i ako dovedete ako je to moguće par normalnih igrača a ne vraćamo Pešića, Kangu..

  • Nscz

    2. jul 2020 | 14:22

    To sve sto imamo preko 30 god osim par igraca Mrkela i Terzic mogu slobodno da puste na stetu kluba i opet cemo biti u plusu! Samo da se ne daju silne plate ispusenim mustiklama za koje ne moze pisljiva boba da se dobije! Nadovodili su 30+ igraca sve na zalasku karijere. Igrac koji nema transfer buducnost. Ja ne vidim kako tu klub moze da opstane. Kad je Mamic ( doktor za sve njih) doveo igraca preko 30god i dao mu platu 600-700 hiljada. Nikad!!! Mi smo samo takve i dovodili zadnja 4 prelazna roka! Sve to sto su u talu sa menadzerima dovodili sad ne mogu da se otarase ni na svoju stetu. Zanderu su dali platu ko da igra u Milanu a ovaj posle Zvezde ne moze da nadje klub! Kanjas ce verovatno zavrsiti karijeru jer ni on ne moze vise nigde da igra! Kafu i Van la Prevara su nam odrzali cas kako se ‘sisaju ovce’! Garsija je vise bio pijan po diskotekama i splavovima nego sto je bio u protokolu! Ivanica cekamo... da smo cekali Melega toliko dobili bismo IGRACINU! Milunovic je stoper za Borac iz Cacka! Gajica smo doveli samo da ga partizan ne bi doveo i nista. Jeftivica isto! Simica nam je vratio za dobre pare isti onaj menadzer koji ga je oteo i odveo u Bazel za dzabe sa 18god, i tu nista! Marina smo prodali za 1500 dinara! Oterali smo Stojkovica i Savica a doveli igrace Š klase! Igrac koji jedini zna sa loptom Vulic je zrtva menadzerskih talova za Simica i Ivanica pa ne moze da dodje do minuta na terenu! Boaciju hvala za sve ali druze zaboravio si da trcis sa loptom! Tomane nije ni za trecu ligu Portugala a ne ligu sampiona! Pavkov posle Liverpula...drvo! Dakle suma sumarum imamo tri igraca za koje mogu da se uzmu pare i to ce Terza odmah da ‘utopi’. A nama neka je Bog u pomoci kad on i Mrkela dignu sidro! Tri godine Evrope. Star igracki kadar. Igraci koji ne vrede nista. I dug od 30-40 miliona.

    • 2. jul 2020 | 15:48

      Miskic

      @Nscz

      Brate , svaka ti cast ! Ja sam navijac zvezde koji bukvalno gleda utakmice zvezde protiv Gracanice ( ne propustam nijednu) ali nikad ne kome tarisem po portalima , ti si me naterao. Amaa svaka ti je kao u Njegosa, svaka cast na detaljnoj u potpunosti tacnoj analizi igraca... igrom slucaja Vulica znam licno i znam koliko je decko trenurao kao klinaci sta xna s loptom ali ne moze da igra od odredjenih balvana, kao i zasve ostale . Zvaci pola njih me podsecaju na onog mucenika Gavrica sto je nekad igrao za zvezdu a ostali na onog Parkera!

  • Džek

    2. jul 2020 | 12:59

    Zvezda preko FS može da izglasa 11 stranaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA