≫ 

Partizan "blindirao" napadača: Štuliću četvorogodišnji ugovor

Crno-beli nastavljaju da ulažu u svoju školu i svoju decu, svesni da od njih najpre ubiraju plodove i u rezultatskom i u finansijskom smislu

  • 11
Nikola Štulić, MIloš Vazura, FK Partizan Foto: Privatna arhiva

Najavili smo pre dva dana da će Partizan “blindirati” još jedno svoje dete novim ugovorom i to se danas i obistinilo. Mladi Nikola Štulić (18) obnovio je saradnju sa crno-belima na još četiri godine i predstavljaće budućnost kluba iz Humske, koji od njega očekuje i dopinos u rezultatima, ali i zaradu od transfera kada za to dođe vreme.

Štulić je već imao potpisan profesionalni ugovor sa Partizanom, koji je isticao narednog leta, pa su crno-beli, shodno činjenici da trener Savo Milošević najozbiljnije računa na napadača, odlučili da mu ponude novu saradnju, što je fudbaler i prihvatio.

Upravo je Milošević početkom maja i pružio novu šansu Štuliću, koji se vraćao iz duže pauze i teške povrede, a posle samo tri sedmice rada sa prvotimcima, mladi igrač je licenciran i za takmičenje u Superligi Srbije, gde je i debitovao na utakmici sa Čukaričkim.

Nikola Štulić, MIloš Vazura, FK Partizan Štulić je zadužio dres sa brojem 32; Foto: Privatna arhiva

Nikola Štulić pripada klasi dečaka rođenoj 2001. godine i svojevremeno je, uz Strahinju Pavlovića, bio označen kao igrač od koga se mnogo očekuje. Ipak, iako ga je Zoran Bata Mirković još u oktobru 2018. priključio prvom timu, pomenuta povreda kolena, potom i hiruški zahvat su donekle usporili razvoj momka, koji je u najjači sastav stigao sa epitetom najboljeg strelca Kadetske lige Srbije.

Nikola Štulić, MIloš Vazura, FK Partizan Nikola Štulić sa šalom Partizana; Foto: Privatna arhiva

Vremenom se sve vratilo na svoje mesto, Savo Milošević je u Štuliću prepoznao golgeterski “nerv” i on je od danas, sa novim četvorogodišnjim mandatom za dokazivanje, ponovo igrač u koga Partizan polaže velike nade.

Video: Koreografija Grobara u čast Miše Tumbasa

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • power

    3. jul 2020 | 12:52

    Pravi potez. Dečko zna svoj posao samo ga treba forsirati i dati mu slobodu u igri!

  • A

    3. jul 2020 | 14:32

    Cuo sam da za Pavkova - Tomanea i Boacija Barsa nudi Mesija i jos 20 miliona evra...

  • J

    3. jul 2020 | 12:06

    Slatke su vam maske

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA