Ivan Obradović ponuđen Partizanu, ali crno-beli imaju druge planove

Situacija se obrnula u odnosu na dva prelazna roka 2019. godine, kada iskusni levi bek nije želeo da se vrati u Humsku

  • 16
Ivan Obradović, Duško Tošić, Aleksandar Prijović Foto: MN Press

Doskorašnji fudbaler Legije iz Varšave, srpski internacionalac - Ivan Obradović, ponuđen je Partizanu pre nekoliko dana, ali je odgovor iz Humske bio – negativan. Iako je slobodan na tržištu, crno-beli su ovoga puta rešili da "popuste priliku" da ga angažuju, a razloga je nekoliko.

Kažemo, ovoga puta, jer Partizan je u dva prelazna roka, u zimskom pre dolaska Sava Miloševića, a potom i letnjem iste godine, imao veliku želju da angažuje svog bivšeg igrača, ali je tada Obradović imao druge planove.

Nije ga privukla ni plata od 400.000 evra, te se odlučio da prihvati ponudu Legije i, očito – pogrešio, jer u prvom timu varšavskog kluba nije dobio ni sekunda vremena, već je odigrao samo jedan meč u Kupu Poljske za godinu dana, dok je šest mečeva upisao u rezervnom timu, koji se takmiči u trećem rangu.

Upravo činjenica da od jula 2019. godine, kada je potpisao saradnju do raskida ugovora sa Legijom (jul 2020), nije igrao takmičarske mečeve potpuno je odvratila Partizan od pređašnje želje, te je nekolicina menadžera posrednika koja je čelnicima crno-belih minulih dana nudila levog beka, dobila isti odgovor – nismo zainteresovani.

Pride, Partizan na raspolaganju već ima dva iskusna leva beka – Slobodana Uroševića i Rajka Brežančića, te bi potraga za tom pozicijom bila aktivirana tek ukoliko bi neko od njih napustio ekipu, a u ovom trenutku nema takvih naznaka. Dakle, ni sa te strane nema prostora za povratak Obradovića, koji je jedan od retkih bivših igrača crno-belih koji se mimoišao sa klubom.

Video: Milošević: Prioritet ove sezone je da vratimo titulu u Humsku

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA