≫ 

Golman Napretka hitno odvezen u bolnicu posle gola koji je primio od Partizana: Slomljena mu je noga

Iskusni Mladen Živković sudario se sa Markovićem koji je dao gol za crno-bele

  • 6

Meč 1. kola Superlige Srbije između Napretka i Partizana prekinut je na početku drugog poluvremena zbog žestokog sudara između napadača crno-belih Lazara Markovića i golmana Kruševljana Mladena Živkovića!

Bio je to sudar kolena o koleno, gde je deblji kraj izvukao golman domaćeg tima koji je direktno sa stadiona odvezen u bolnicu sa zavojem na levoj nozi.

Živković i Marković su se sudarili posle 50 sekundi nastavka, kada je napadač crno-belih izjednačio rezultat i tom prilikom imao fizički kontakt sa rivalom. Hitna pomoć je vrlo brzo "uletela" na teren i već tada je bilo jasno da Živković neće moći da nastavi meč.

- Mislim da mu je slomljena noga. Od tog momenta mi nije bilo do utakmice, žao mi je momka - rekao je posle meča trener Napretka Dragan Ivanović.

I Marković je takođe, nekoliko minuta kasnije, prepustio mesto mladom Čoliću, nakon što je neko sa klupe Partizana uzviknuo "Recite Markoviću da izađe." Crno-beli očigledno nisu želeli da rizikuju s obzirom na to da je popularni Markec u sjajnoj formi.

Što se tiče Živkovića, on baš nema sreće sa povredama. Pre dve godine mu je na meču Radničkog i Dinama iz Vranja, dok je branio za Nišlije, pukla zadnja loža i iznet je sa terena.

Takođe, 2016. godine, dok je branio za Novi Pazar, nehotice ga je udario tadašnji napadač Zvezde Predrag Sikimić i poslao ga u bolnicu. Živković je tada imao osam kopči na glavi.

Video: Lazar Marković dao gol 40. sekundi pošto je ušao u igru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Black

    1. avgust 2020 | 20:08

    Golmanu želim da što pre ozdravi. Markec je prvi stiga do lopte a on ne dosta nespretno uleteo. Nadam se da će obojica biti dobro.

  • РВ

    1. avgust 2020 | 21:32

    Жао ми је, али Маркец нема ни 1 промил одговорности. Сам је запливао упразно

  • Miki

    1. avgust 2020 | 19:34

    Ne u bolnicu,dobice koronu tamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA