≫ 

Kasper Šmajhel stiže na Old Traford?

Danac je navodno zamena za De Heu

  • 4
Bornmut - Lester Foto: Tanjug/AP

Loša forma tokom većeg dela sezone i nekoliko početničkih grešaka mogle bi skupo da koštaju golmana Mančester junajteda Davida De Heu!

Engleski mediji pišu da je menadžer Đavola Ole Gunar Solskjer već imao sastanak sa svojim trenerskim timom i da se ozbiljno razmatra kupovina Kaspera Šmajhela iz Lestera kao zamena za Španca.

Šmajhel (33) ima još tri godine ugovora sa Lesterom s kojim je 2016. osvojio Premijer ligu i sin je legendarnog golmana Junajteda Pitera Šmajhela. Golmana koji je svojevremeno bio Solskjerov saigrač na Old Trafordu.

Norveški menadžer će navodno dati šansu i mladom Hendersonu koji je oduševio na pozajmici u Šefildu, ali i dalje ne sme da mu ponudi ulogu prvog čuvara mreže. Bez obzira što Čelsi daje za njega 60 miliona evra.

Ipak, Hendersonu je navodno potrebno još godinu ili dve kako bi bio na "top" nivou i ideja Đavola je navodno ta da mu upravo Šmajeel bude "podrška" za to vreme.

Podsetimo, Junajted je ciljao i najboljeg golmana sveta Jana Oblaka (27), ali madridski Atletiko za njega traži 110 miliona funti.

Video: Telegraf na grandioznom Old Trafordu: Kultni stadion ostavio srpske novinare u čudu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA