Nikad masovniji igrački kadar Zvezde, čak 110 fudbalera na platnom spisku!

Crveno-beli imaju ozbiljan igrački potencijal

  • 4
zvezda trening Foto: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda je sa evropskim uzletom u protekle tri sezone, zarad jačanja potencijala i pozicija za godine koje dolaze, ambiciozno omasovila igrački kadar koji je dosad narastao na čak 110 igrača - to je broj fudbalera koji je trenutno pod ugovorom sa crveno-belima.

Najveći deo od tog broja su prvotimci kod Dejana Stankovića, dobar deo je na pozajmicama, grupa igrača je na kaljenju u Grafičaru, ostatak koji takođe ima ugovore i obaveze prema klubu su članovi B tima, juniori i stipendisti.

Kompletan spisak svih igrača Zvezde pod ugovorom sa našim najtrofejnijim klubom možete pogledati na tviter nalogu Playtony.

omladinci zvezde Foto: MN Press

Jedan od gorućih problema vođstva kluba je upravo veliki broj igrača na platnom spisku, nekolicina su skupo plaćeni, a van tima, jer čekaju transfere. Primeri su Kanjas, Garsija, tu je i Boaći, za koje se traži izlaz ali nisu jedini, pa rukovodstvo pokušava da pronađe najbolje rešenje za čitavu grupu igrača ne bi li se sve veći tekući gubici pokrili prodajom u vreme kada generalno svi klubovi trpe gubitke usled pandemije korona virusa.

Posetimo, prema poslednjem finansijskom preseku Zvezdinog poslovanja, klub je dužan 32 miliona evra.

Samo u seniorskom pogonu kod Dejana Stankovića je već pozamašan i rekli bismo nepotrebno veliki broj igrača, čak 34, što je već problem sam po sebi zbog činjenice da barem trećina sa aktuelnog spiska nije u planu da igra ove sezone.

Zvezdaje ove sezone pozajmila drugim klubovima, uglavnom superligašima, 16 svojih igrača, u svojoj filijali i razvojnom timu Grafičaru ima 19 igrača...

Pogledajte kompletan spisak fudbalera koji za sebe mogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA