Džo Hart se vraća na velika vrata: Murinjo i Totehnem dovode golmana kog je Gvardiola davno otpisao

Doskorašnji golman Barnlija je na pragu velikog povratka u vrh engleskog fudbala

  • 0
Joe Hart Foto: Printscreen Youtube

Džo Hart je nekada bio nezaobilazna "jedinica" na golu Mančester Sitija, potom je Pep Gvardiola došao u klub 2016. i sudbina Harta u taboru "Građana" bila je zapečaćena.

- Pričali smo i ja sam izneo svoje argumente, poslušao šta on ima da kaže. Ima tu više od same činjenice da on očekuje od golmana da ume da igra sa loptom u nogama - rekao je Hart nedavno za Gardijan.

Prema pisanju Skaj sporta, Hart je sada na medicinskim pregledima u Totenhemu, pre nego što pređe kao slobodan igrač u ekipu koju predvodi Žoze Murinjo.

Džo će se takmičiti sa Paulom Gazanigom za mesto standardnog golmana sa Ugom Ljorisom, a 33-godišnji čuvar mreže je i u Barnliju bio drugi izbor.

Menadžer Barnlija je prednost davao Niku Poupu i još pred kraj ove sezone je Hart pričao da je uvek tu druga transfer prilika.

Ako ništa drugo, Totenhem je daleko konkurentniji za visoke domete u Engleskoj i Evropi od Hartovog dosadašnjeg kluba. Da podsetimo, Džo Hart je do 2016. šest godina proveo u Sitiju kao prvi golman, a bio je u klubu od 2006. godine.

Do 2010. je bio na nekoliko pozajmica, a slično se desilo i po dolasku Gvardiole kada je najpre otišao u Torino, a onda u Vest Hem pre prelaska u Barnli gde je bio od 2018. godine do sada.

Na golu "Tri lava" proveo je devet godina i odigrao 75 mečeva, a u međuvremenu mu je mesto prvog čuvara mreže preuzeo Džordan Pikford.

Video: Stanković: Evropski mečevi su nešto za šta svi na Marakani žive!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA