Transferi: Barsa hoće Zlatnu kopačku Evrope! Kolarov u Interu za 2 miliona, i Juve krenuo po Mesija

Hvala vam što ste i danas bili uz nas

  • 4
FK Đenova - FK Lacio Foto: Tanjug/AP

Najvažnije transfer vesti za 28. avgust:

* Barsa hoće Zlatnu kopačku Evrope!

* Met Doherti pršao iz Vulvsa u Totenhem za 15 miliona funti

* Barselona surovo odgovorila na prijateljski piziv Mesija

* Kolarov prešao u Inter za 2 miliona evra

* Parma želi Dušana Vlahovića

* Čelsi nudi 50 miliona evra za Điđa Donarumu

* Barselona prodaje Samuela Umtitija

* Mesijev otac Horhe saopštio Leonardu da njegov sin ide u Mančester Siti

Kraj Zvezdine letnje transfer sapunice: Potpisao Federiko Makeda!

* Partizan je prodao Đorđa Ivanovića Olimpiji iz Ljubljane

* Tijago Silva je zvanično novo pojačanje Čelsija

* Aleksandar Kolarov pred odlaskom iz Rome

* Zlatan Ibrahimović i Milan se dogovorili o nastavku saradnje

* PSŽ preko Nejmara ubeđuje Mesija da dođe u Pariz

Tok dana:

22.00 - Portugalski Ožogo je objavio da je napadač Reala Marijano Dijaz tražio od Benfike 5 miliona evra po sezoni, što je mnogo više nego što zarađuje u Madridu. Klubovi su se dogovorili oko obeštećenja, ali Marijano poprilično komplikuje posao.

21.44 - Bomba iz Katalonije! Barsa hoće Zlatnu kopačku Evrope! U pitanju je Ćiro Imobile koji još nije produžio ugovor sa Lacijom, pa bi mogao da bude prodat. Jasno je da će njegova kupovina iznositi preko 60 miliona evra.

21.30 - Italijanski drugoligaš Ređina nalazi se na korak od dovođenja Adila Ramija. Sećate ga se, to je bivši dečko Pamele Anderson, a zanimljivo da u Ređo Kalabriji već nastupaju proverena fudbalska imena: Žeremi Menez, Hašim Mastur, Kajl Laferti i Herman Denis.

20.55 - Defanzivac Notingem Foresta Meti Keš biće prvo pojačanje Aston Vile za novu sezonu. Premijerligaš će za njegov dolazak izdvojiti 12 miliona funti (13,5 miliona evra).

20.30 - I Juventus sada želi Mesija, piše L'Ekip. O tome se šuškalo stidljivo u proteklih nekoliko dana, ali posle objave ozbiljnog izvora kakav je francuski list, sve je moguće.

20.23 - Vulverhemtpon je prihvatio 15 miliona funti tešku ponudu Totenhema za Metjua Dohertija. Nema šta, Žoze Murinjo dobija kvalitetnog desnog beka.

19.52 - Real je dozvolio mladom vezisti Brahimu Dijazu da se preseli na pozajmicu u Milan, ali 21-godišnji fudbaler neće moći da bude otkupljen na kraju sezone, već će se vratiti u Madrid da konkuriše za prvi tim, piše Marka.

19.35 - Gotovo! Aleksandar Kolarov je novi fudbaler Intera! Romi pripada obeštećenje od 2 miliona evra za kapitena reprezentacije Srbije, a Konteu levi bek koga je toliko tražio.

19.25 - Ekspresan odgovor iz Barselone! Rukovodstvo kluba ne prihvata nikakav sastanak i pregovore sa Mesijem! Kažu da mogu da sednu za sto, ali samo kako bi pričali o novom ugovoru.

19.00 - Čelsi je rešio da proda Ngoloa Kantea i istakao cenu od 65 miliona evra nakon informacije da je Real Madrid ozbiljno zainteresovan za svetskog šampiona iz 2018.

18.45 - Velikoj grupi klubova (Milan, Šalke, Lajpcig, Volfzburg...) koji prate mladog reprezentativca Srbije Dušana Vlahovića priključila se i Parma. Slavni tim sa "Enio Tardinija" želi da pozajmi fudbalera Fiorentine na godinu dana, ali se čeka mig iz Firence i odluka da li računaju na njega ili ne.

18.18  - Prema najnovijim informacijama iz Španije, Lionel Mesi je zatražio sastanak sa upravom Barselone kako bi se dogovorio o prekidu saradnje. Argentinac i dalje želi da napusti Kataloniju, ali nijedan od klubova ne može da plati 700 miliona evra koliko traži Barsa.

18.00 - Reprezentativac Nemačke Robin Koh (24) napustio je pripreme Frajburga u Austriji i zaputio se ka Engleskoj gde će tokom vikenda potpisati ugovor s Lidsom. Bundesligašu ide 15 miliona evra, a Marselu Bijelsi top pojačanje za Premijer ligu.

17.43 - Čelsi nema nameru da se zaustavi u trošenju ovog leta, a nova meta Frenka Lamparda je golman i to skupoceni. Radi se o Điđu Donarumi iz Milana za koga su spremili 50 miliona evra, a kupovinom njega i Kai Haverca (100 miliona) dostićiće cifru od 300 miliona potrošenih u ovom prelaznom roku.

17.30 - Htela ga je Zvezda, pisalo se i o prelasku u Saudijsku Arabiju, ali je Federiko Makeda na kraju ipak izabrao Panatinaikos.

17.20 - Zvanično! Iskusni defanzivac Toni Lejstner (31) potpisao je dvogodišnji ugovor s HSV-om. Stigao je iz Kvins Park Rendžersa kao slobodan igrač i kao adut u borbi za povratak u Bundesligu.

17.00 - Izgleda da je sve gotovo i da će Lionel Mesi nastaviti karijeru u Mančester Sitiju. Prema navodima argentinskog Olea, otac asa Barselone Horhe je obavestio ovog popodneva direktora PSŽ-a Leonarda da njegov sin želi samo u Englesku.

16.30 - Posle višednevnih pregovora Ajaks i Kaljari su konačno pronašli zajednički jezik pa će se rumunski napadač Razvan Marin preseliti na Saradiniju.

16.05 - Barselona je spreman da sasluša ponude za Samjuela Umtitija, objavio je "Mundo Deportivo".

15.45 - Ako ga neće Barsa i Milan, hoće Čelsi. Žoze Murinjo bi navodno voleo da vidi Dijega Kostu u Londonu kao zamenu za Harija Kejna.

15.20 - Veteran Troj Dini nastavlja karijeru u Premijer ligi. Legenda Votforda je dobila ponudu iz Birmingema od strane novajlije Vest Bromvič Albiona, koji trenira Hrvat Slaven Bilić.

15.00 - Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu ponudio je Atletiku trampu - Grizman za Žoao Feliksa, javlja Marka. Isti list navodi da je iz Madrida usledila kontra ponuda, "jorgandžije" nude Lemara i Dijega Kostu u zamenu za Grizmana.

14.40 - Parlaleno sa prvim timom, Lids pojačava i omladinsku školu,  a novi zalog za budućnost je sušertalentovani napadač Sem Grinvud (18), omladinski reprezentativac Engleske koji je stigao iz Arsenala za 1,5 milion funti.

14.15 - Iako je delovalo da je dogovor sa Interom napravljen, Milan se umešao u transfer Sandra Tonalija i pokušava da ga preotme gradskom rivalu. Breša želi 30 miliona evra za novog Pirla.

13.50 - Trener Lokomotive Marko Nikolić, kako stvari stoje, ostaje bez jedne od glavnih poluga ekipe, sjajnog Alekseja Mirančuka, koji kariejru nastavlja u Atalanti. Italijanski izvori navode da su dva kluba postigla dogovor, klub iz Berama platiće Rusima 14 miliona evra za Mirančuka, a ostalo je još da igrač isposluje personalne uslove sa Italijanima.

13.23 - Inter je stavio na transfer listu Marcela Brozovića (27) čiji su ispadi van terena najviše doprineli da se na njega više ne računa. O Brozoviću je baš u tom konteksu Gazeta ispisala nekoliko redova u današnjem izdanju. 

- Ispadi i izlivi besa nisu na terenu bili kompenzovani dovoljno dobrim igrama da bi Konte tolerisao ono što radi u slobodno vreme, pa je Inter objavio da je do juče nezamjenjivi Brozović na prodaju. On je loš momak. Može se trpeti ako ono što pokazuje na terenu prevagne u odnosu na ono što radi van njega. Nažalost, čini se da je Brozović jedan od mnogih fudbalera kojima su ispadi zasenili veliki talenat - piše Gazeta.

13.04 - Đorđe Ivanović je prodat Olimpiji, i to uz odlične uslove za oba kluba, pošto je time rešeno i pitanje isplate novca za Makija Banjaka. Više o detaljima ovog transfera možete pročitati OVDE.

12.56 - Usijala se linija na relaciji Pariz - Mesijevi! Posle vesti da su Nejmar i Di Marija razgovarali sa Argentincem, pregovori su prebačeni na višu instancu pošto je sportski direktor Parižana Leonardo kontaktirao Mesijevog oca i menadžera Horhea. Prema pisanju dobro obaveštenog argentinskog lista Ole, Leonardo je, zasad, iz prve ruke hteo da se informiše o Mesijevom statusu u Barsi i "izlaznom" aneksu u ugovoru, koji spori Barsa. PSŽ je definitivno "naciljao" Mesija za narednu sezonu.

12.34 - Najavljeno - završeno. Brazilac Tijago Silva je novi igrač Čelsija u koji je stigao kao slobodan igrač posle osam sezona u Pari Sen Žermenu.

12.30 - Pisali smo već danas, Barsa je preko Kumana obavestila Luisa Suareza da je slobodan u izboru nove sredine, Urugvajac je, dakle, u potrazi za klubom, a Katalonci za novcem od obeštećenja za Urugvajca, pa su, može se reći i tako, na istom zadatku. Barsa je, prema pojedinim informacijama iz Italije, već ponudila Suareza Juventusu, međutim novi trener "Stare Dame" Pirlo okleva, jer čeka razvoj situacije sa Džekom - on mu je prvi pik.

12.14 - Lids je u ofanzivi na tržištu, mora Bijelsa da pojača tim za jake premijerligaške izazove, a novo ime je Brazilac iz Lacija Luiz Felipe (23. defanzivac). On je zapravo Bijelsin "plan B" za jačanje odbrane, jer je prva opcija Ben Vajt nedostupan iako je odigrao sve utakmice u prošlogodišnoj šampionskoj Čempionšip sezoni. Problem sa Vajtom je što je on igrač Brajtona, koji ne želi da ga proda. Stoga je Felipe alternativno rešenje, pa ostaje da se vidi da li će Lids uspeti da isposluje ovaj transfer.

11. 41 - Spekulisalo se, najavljivalo, a danas su španski medji potvrdili da je Luis Suarez suvišan u koncepciji novog trenera Barse Ronalda Kumana, o čemu je ovaj konačno i obavestio Urugvajca. Suarez je imao želju da ostane u klubu, ali sada će morati da traži nove poslodavce, kojih, na njegovu sreću, ima nekoliko, od Ajaksa, LEstera, Juventusa, pa do MLS klubova.

11.33 - Bajern je obnarodovao transfer škotskog tinejdžera, napadača Berija Hepberna (16) koji stiže iz Seltika.

11.25 - Lids je na putu da potvrdi i drugo pojačanje posle Rodriga Morena iz Valensije. Bjelsa misli i na defanzivu u kojoj bi važnu ulogu mogao da ima Nemac Robin Koh (24) iz Frajburga. Stasiti štoper (190 cm, 85 kg) je blizu prelaska na Ostrvo, dva kluba pregovaraju za nemačkog reprezentativca čija "sloboda" košta 15 miliona evra.   

11.15 - Englez nigerijskog porekla Ebereki Eze (22, ofanzivni vezni) napravio je veliki iskorak u karijeri potpisom za Kristal Palas na pet godina. Ebereki stiže iz Kvins Park Rendžersa.

 
 
 
View this post on Instagram
BREAKING: Ebere Eze has completed his move to Crystal Palace from QPR, signing a five-year contract! 🔵🔴A post shared by Sky Sports (@skysports) on

11.06 - Predsednica  Hartsa En Badž rekla je da supertalentovani 18-godišnji Eron Hiki "ima ponudu jednog kluba", a italijanski mediji pišu da je u pitanju Bolonja, koja je poslednjih meseci pratila igre i razvoj ovog momka. Pregovori o transferu levog beka su počeli.

10.54 - Mančester junajted misli na budućnost, mada ne toliko na domaći proizvod, pošto je završio transfere dvojice španskih tinejdžera, i to iz tamošnjih najjačih klubova. Novi članovi Junajteda postali su Mark Hurado (16) iz Barselone i Alvaro Fernandez (17) iz Reala. Obojica su već u Engleskoj, trenutno u karantinu pošto su tek stigli iz Španije, a uskoro će krenuti u svoju novu životnu avanturu. Real i Barsa će za obojicu dobiti novac za trening kompenzaciju.

10.43 - Aleksandar Koalarov je dobio poziv Intera, navodno ga je prihvatio, pa će tako posle tri godine napustiti tabor Rome i ostvariti još jedan veliki transfer u karijeri. Srbinu ugovor sa "Vučicom" ističe naredne sezone, pa će milanski klub uplatiti i obeštećenje Rimljanima.

10.41 - Zlatan Ibrahimović će nas i naredne sezone uveseljavati u dresu Milana, sa kojim je dogovorio novu saradnju. Konbačno je i to završeno, tvrdi Skaj Sport Italija. Prema novom dogovoru, Zlatan će u Milanu zarađivati sedam milona vera za sezonu, na toliko će i biti produžen njegov boravak među "rosonerima".

10.39 - Gde će Lionel Mesi? Najzvučnija saga ovog leta polako se razbuktava. Posle Sitija, sada i PSŽ "opipava puls" Argentinca, i to preko njegovog prijatelja Nejmara, koji je sa odmora na Ibici zvao Argentinca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rpd

    28. avgust 2020 | 18:18

    Brate mili ovaj Lampard kao ja da igram menadzera..sve mladi a supertalentovani igraci..i jos jedan sa iskustvom(silva) i napravi covek neverovatno jaku ekipu...a moj Arsenal nije sposoban da ozvanici dovodjenje onog Gabriela vec 2 nedelje...

  • Tata

    29. avgust 2020 | 01:01

    Barsa definitvo puca po svim šavovima. Oteraju Suareza da bi doveli Imobilea. Pa Suarez sa jednom nogom na terenu,bolji je od citavog Imobilea. Auu brate oni me znaju gde udaraju.

  • Nole

    29. avgust 2020 | 00:59

    Realno,Celsi nista nece osvojit ni sledece sezone. Ne zato sto su losi (mada nisu ni nesto dobri) vec zato sto su ostali engleski klubovi mnogo jaki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA