≫ 

Transferi: Bane pregovara s premijerligašima, Zvezda juri napadače Selte i Bolonje, potpisao Hames!

Hvala vam što ste i danas pratili sa nama dešavanja na transfer pijaci

  • 5
Federiko Makeda Foto: Guliver/Walton/Getty Images

Najvažnije vesti za ponedeljak, 7. septembar:

*Ngolo Kante je odbio Inter

*Branislav Ivanović odustao od Turske, pregovara sa Englezima

*Hames Rodrigez je prešao iz Reala u Everton za 25 miliona evra

* Crvena zvezda i dalje juri napadača i pregovara sa Seltom i Bolonjom

*Rikardo Kvarežma i zvanično u Vitoriji Gimaraeš

*Aleksandar Kolarov na lekarskim pregledima u Milanu

*Ronald Kuman saopštio Felipeu Kutinju da ne može nigde iz Barsleone

*Mančester Siti šalje novu ponudu za Kulibalija

*Nemanja Miletić se preselio u Saudijsku Arabiju

Uživo:

22.00 - Ngolo Kante neće preći u Inter. Iako gas Antonio Konte ludački želi na "Đuzepe Meaci", Francuzu se ne napušđta London i Čelsi što mu je stavio do znanja, javljaju francuski mediji.

21.48 - Uprkos pozivu iz Turske, Branislav Ivanović nema nameru da se tamo preseli. Prema informaciji Mozzart Sporta, Bane pregovara sa dva engleska premijerligaša, ali se imena klubova ne navode. Jedno je sigurno- neće preći u Fulam sa kojim se povezivao pre izvesnog vremena.

21.37 - Zvanično! Treći potpis u Šefild juanjtedu danas i to talentovanog veziste Itana Ampadua koji je stigao iz Čelsija na pozajmicu.

21.15 - Iskusni slovenački golman Samir Handanović produžio je ugovor sa Interom do 2022. godine.

21.02 - Zvanično! Hames Rodrigez je novi fudbaler Evertona. Stigao je iz Reala za obeštećenje od 25 miliona evra.

20.35 - Zvanično! Dva potpisa u Šefild Junajtedu čiji su novi igrači postali Džejden Bogl i Maks Lov koji su stigli iz Derbija. Do kraja danu ugovor sa Oštricama potpisaće i Itan Ampadu koji stuže na pozajmicu iz Čelsija.

20.25 - Crvena zvezda i dalje juri napadača i pregovara sa Seltom i Bolonjom

19.45 - Zvanično! Rikardo Kvarežma u Vitoriji Gimaraeš.

19.32 - Inter ima novu opciju za napada nakon propalog pokušaja da dovede Edina Džeka iz Rome. Biće to napadač Atletiko Madrida Alvaro Morata.

19.05 - Izgleda da nema ništa od povratka Radamela Falkaoa u Porto pošto je Kolumbijac izrazio želju da završi karijeru u američkoj MLS ligi.

18.40 - Iako Borha Majoral željno iščekuje da Valensija pošalje ponudu za njega jer mu se igra na "Mestalji", njegovi menadžeri su odleteli u Italiju na pregovre sa Romom, Lacijom i još jednim timom iz Serije A.

18.33 - Lionel Mesi se pojavio konačno na treningu Barselone. To znači da je priča o odlasku sa Nou Kampa stavljena "ad akta".

18.15 - Zvanično! Posle Kaluma Vilsona i Rajan Frejzer u Njukaslu. Drugi fudbaler koji je stugao iz Bornmuta ovog ponedeljka na sever Engleske, ali ovaj kao slobodan igrač, bez obeštećenja.

18.00 - Nekadašnji fudbaler Radnika iz Surdulice i Čukaričkog Samjuel Ovusu nalazi se pred novim angažmanom. Napadač rodom iz Gane je prethodnu sezonu proveo u saudijskoj Al Fejhi, a trenutno na stolu ima unosnu ponudu kineskog Šangaja.

CUKARICKI Foto: MN Press

17.53 - Lazar Samardžić je stigao u Lajpcig na lekarske preglede. Za njim je proteklih dana vladalo veliko interesovanje među najbogatijim klubovima sveta.

17.37 - Bajern, Dortmund i Lajpcig se interesuju za 18-godišnjeg Francuza Žoržinja Rutera, mladog napadača iz Rena, koji je ušao u poslednju godinu ugovora.

17.26 - Zvanično! Austrija iz Beča je dovela bočnog fudbalera Georga Tejgla iz nemačkog Augzburga.

17.15 - Aleksandar Kolarov je sleteo u Milano na lekarske preglede posle kojih će potpisati ugovor sa Interom. Kapiten Orlova se sinoć nije proslavio na utakmici sa Turskom u Ligi nacija pošto je isključen u 49. minutu.

16.57 Dva kluba koja se ne podnose i Fali Ramadani kao potrčko u poslu od 80 miliona evra 

16.34 - Dobro obavešteni francuski novinar Mohamed Buhafsi donosi nam nove infomracije o Memfisu Depaju. Lion je spreman da ga proda jer igrač nije odgvorio na ponudu da produži ugovor. Prema njegovim informacijama, Holanđanin je u ozbiljnim pregvorima sa Barsleonom.

16.18 - Gotovo! Mladi fudbaler Fulama Stiven Sesenjon prelazi u Bristol Siti na pozajmicu. Zanimljivo, radi se o bratu blizancu mladog reprezentativca Engleske Rajana Sesenjona koji igra za Totenhem.

15.55 - Novi trener Barselone Ronald Kuman saopštio je Filipeu Kutinju da računa na njega za sledeću sezonu. To je loša vest za Arsenal koji se nadao da bi mogao da ga dobije ne pozajmicu.

15.44 - Mančester Siti sprema novu ponudu za Kalidua Kulibalija iz Napolija, iako italijanski klub nema nameru da prihvati manje od 75 miliona evra. Igrač je odavno ugovorio lične uslove s Građanima.

15.20 - Superagent Mino Rajola se naljutio na Milan koji je odbio da ponudi novi ugovor njegovom klijentu Điđu Donarumi. Podsetimo, mladi golman Itaalije traži povišicu sa 6 na čak 10 miliona evra po sezoni.

14.57 - Turski klub Geztepe želi da dovede Branislava Ivanovića. Tamošnji mediji prenose da su pregovori već održani i da predstoji još jedna runda. Bio bi ovo veliki transfer za klub, spominjali su se engleski klubovi, a već dugo Ivanović ima status slobodnog igrača. Prošlu sezonu odigrao je vrhunski u Zenitu, bio je kapiten i deluje da može još mnogo toga da pruži na terenu, iako je u poznim igračkim godinama.

Nemanja Matić, Slavoljub Muslin, Branislav Bane Ivanović, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

14.51 - Ozvaničen je odlazak Nemanje Miletića iz Partizana! Odlazi u Saudijsku Arabiju, trener će mu biti Besnik Hasi.

14.10 - Rodrigo de Pol je na radaru Lestera! Udineze želi da dobro zaradi na njegovom transferu, već je bio povezivan i Lids sa njim, a italijanski klub traži 40 miliona evra.

13.14 - Njukasl je ozvaničio dolazak Kaluma Vilsona iz Bornmuta. Naravno, to ne može da prođe bez fotke sa dresom.

12.50 - Atalanta je blizu dovođenja Davidea Zapakoste iz Čelsija. U pitanju je pozajmica sa opcijom otkupa. Ugovor Zapakosti sa Plavcima ističe u junu 2022. godine, ali on ima želju da se vrati u Italiju.

12.30 - Partizan traži novu opciju u napadu, Aleksandar Stanojević će imati poslednju reč, a pred vama su sve opcije za crno-bele u ofanzivi!

Želja je da se nađe zamena za Đorđa Ivanovića, koji je nedavno otišao u Olimpiju iz Ljubljane.

11.45 - Kako prenose evropski mediji, Luis Suarez će pri transferu morati da položi test o znanju italijanskog jezika! Juventus ga želi, mnogi lični detalji su precizirani, preostalo je da se dogovore klubovi. Suarezu preostaje da ode na časove kako bi došao do pasoša Italije, što je opcija jer mu je supruga Sofija Balbi Italijanka.

Tako bi se rešio i jedan problem dovođenja stranih igrača u klub, jer je Juve već doveo Brazilca Artura i Amerikanca Vestona Mekenija. B1 nivo će biti dovoljan Suarezu da dobije EU pasoš.

11.17 - Barselona je "zagrizla" za Lautara Martineza, a Inter želi da to naplati papreno. Problema oko samog igrača nema, on želi u Barsu i garantuje mu se ugovor od preko sedam miliona evra godišnje, ali klub ne želi da plati više od 65 miliona evra za transfer.

Inter traži barem 85.000.000 i jednog igrača, kako bi bio blizu otkupne klauzule od 111.000.000.

11.15 - Hoze Kanjas se oprostio od Crvene zvezde, i to na lep način - pamtiće klub kao jedini u kom je igrao Ligu šampiona.

Video: Tadić: Moramo više da uživamo u fudbalu

Posle dugo vremena u tim Azura se vraća Đorđo Kjelini, ali u Holandiji Italija nije favorit, jer se kec plaća kvotom 2,40. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Holandija – Italija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. septembar 2020 | 14:48

    Пртзн у акцији, у проналажењу адекватне гардеробе..зазимило на лавору, пуцају цеви од Ладноће..а тек ће...😂😂😂

  • Bartomeu napolje

    7. septembar 2020 | 19:17

    Kaže Kuman saopštio Kutinju da računa na njega!Ne ja mislim da je Kuman trebao da kaže i Kutinju da ide iz Barse,pošto je vec prodao Vidala, Rakitica, Suareza....Ma ne treba ti niko Kumane,prodaj i ostale,neka Mesi igra sam protiv svih.

  • Hogar

    7. septembar 2020 | 19:27

    Ko će Kolarova?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA