Transferi: Turci "jure" Šaponjića, Frajburg sprema lepu svotu za Krunića

Budite uz Telegraf Sport i pratite najnovija dešavanja na transfer pijaci i u nedelju

  • 6
Rade Krunić Printskrin: Instagram

Najvažnije transfer vesti za 12. septembar:

*Ivan Šaponjić na meti Fenera i Bešiktaša

*Sem Lamers stiže u Atalantu za 9 miliona

*Al Itihad nije imao nijednu ponudu za Aleksandra Prijovića i on ostaje u klubu

*Frajburg ponudio 8 miliona za Radeta Krunića

* Markos Alonso na meti Intera

Tok dana:

22.00 - KRAJ - Hvala što ste pratili dešavanja sa fudbalske pijace u danu za nama, pratite nas i u nedelju 13. septembra.

21.55 - Napoli snižava cenu za Arkadijuša Milika samo da on ode iz kluba. Đenaro Gatuzo ga je otpisao, a italijanski mediji pišu da je 25 miliona evra dovoljno da Milik napusti Napulj.

21.39 - Čini se da Erik Maksiman Čupo Moting ostaje u Pari Sen Žermenu. Napadač je u prethodne dve sezone dao nekoliko bitnih golova za PSŽ, a Tomas Tuhel ga smatra dobrim kao zamenom za skupljeg Maura Ikardija.

21.23 - Nikolas Otamendi hoće da smanji zahteve za platom da bi se vratio u Porto, i dok je ovo još uvek predmet spekulacija, izvesno je da Siti neće imati problem da ga pusti.

20.52 - Mustafa Kapi je novi igrač Lila, on dolazi iz Galatasaraja i ima 18 godina, a Francuzi su ga platili 300.000 evra. Debitovao je među profesionalcima sa samo 14 godina na prijateljskoj utakmici. Dve godine kasnije je debitovao i u Superligi Turske.

20.25 - Čelsijev novi golman je Eduard Mendi iz Rena? Plavci hoće da ga dovedu kao zamenu Kepi ili možda čak i prvo rešenje, jer je Arizabalaga na "klizavom terenu" na Stamford Bridžu.

20.07 - Udinezeov Rodrigo de Pol je na meti Zenita, pišu italijanski mediji. Klub iz Sankt Peterburga je zainteresovan za igrača koji je dovođen u vezu i sa Lidsom. Rodrigo čeka ponudu iz Italije, od nekog većeg kluba.

19.44 - Milan je dao dug ugovor Antu Rebiću. Rebić ostaje u redovima "Rosonera" do 2025. godine, a došao je iz Ajntrahta. On je bio na dve sezone kao pozajmljen igrač Ajntrahta i Milan je posle prve sezone odlučio da to prebaci u trajniji ugovor.

19.15 - Felipe Pires je iz Hofenhajma prešao u Moreirense. Dvadeset petogodišnje krilo će naredne tri sezone provesti u  Portugalu posle niza pozajmica iz nemačkog ka drugim klubovima.

18.55 - Emilijano Martinez ide iz Arsenala! Tobdžije su prihvatile ponudu od 16 miliona funti (17,3 miliona evra) i on će ovog vikenda proći medicinske preglede pred odlazak u Aston Vilu. Međutim, ostalo je da golman dogovori lične uslove sa novim klubom. Ukoliko to uradi, Arsenal možda prihoduje do 20 miliona funti kada se dodaju bonusi.

18.20 - Roj Hodžson se nada da će zadržati Vilfrida Zahu u Kristal Palasu. Saigrač Luke Milivojevića se upisao u strelce u pobedi nad Sautemptonom, a i prošle godine je privlačio pažnju bogatijih klubova.

- Pravio je mnogo "buke" u svakom prelaznom roku, ali da bi otišao mora da se pojavi klub i plati otkup i dok neko to ne uradi, on ostaje sa nama - kaže Hodžson.

17.53 - Monako i Niko Kovač kažu da nisu zainteresovani za Marcela Brozovića. Menadžer igrača Intera je prethodno bio u kneževini, ali izgleda ne zbog Brozovića.

17.40 - Huan Viljar je prešao iz Osasune u Almeriju za 450.000 evra. Tako je 32-godišnji krilni igrač sišao "s konja na magarca" zamenivši Primeru za Segundu. Viljar je do sada igrao isključivo u Španiji za više klubova poput Kadiza, Valjadolida, Uelve, Tenerifa, Osasune i Rajo Valjekana između ostalih.

17.17 - Nekadašnji vezista Crvene zvezde Evandro Gebel potpisao je za Šapekoense. Evandro danas ima 34 godine i igraće za "Šape" do kraja sezone.

16.50 - Arturo Vidal ide u Inter na dve godine. To prenosi Fabricio Romano koji tvrdi da Vidal do juna 2022. ima posao u prestonici mode u koju stiže kao slobodan igrač iz Barselone.

16.31 - Abola piše da je Markos Akunja u uznapredovalim pregovorima u vezi sa prelaskom iz Sevilje u Sporting. Ovaj dogovor bi trebalo uskoro da se obelodani.

16.14 - Juventus je poslao Grigorisa Kastanosa u Frozinone na pozajmicu. Dvadeset dvogodišnji vezista je otišao na godinu dana. Ovo mu nije prva pozajmica, pošto je do sada već bio u Zulte Varegemu i Peskari. U Juventusu je već šest godina od dolaska sa rodnog Kipra.

15.59 - Najbolje pojačanje Evertona? Ako pitate Žozea Murinja, to nije nijedan od igrača, već Karlo Anćeloti, menadžer tima sa Gudisona.

15.39 - Lion je odbio ponudu Aston Vile za Bertrana Traorea "tešku" 17 miliona i određene bonuse! Francuski klub i dalje smatra da za bivšeg fudbalera Čelsija mogu da dobiju najmanje 25 miliona.

15.17 - Serđo regeljon, prema navodima španskih medija, više želi da igra još jednu sezonu u Sevilji kao pozajmljen igrač Reala nego da ide u Mančester junajted.

14.48 - Francuski "Lekip" donosio priču da je hrvatski vezista Toma Bašić na meti Milana koji navodno nudi Bordou 10 miliona evra.

14.04 - Španski mediji javljaju da je Barselona zainteresovan da dovede defanzivca Sevilje Žulesa Kundea. Vrednost ovog 21-godišnjeg defanzivca se procenjuje na 30 miliona, ali osvajač Lige Evrope će definitivno tražiti više.

13.41 - Trabzon je odbio ponudu Lajpciga za Norvežanina Aleksandra Serlota u iznosu od 20 miliona, plus još četiri kroz bonuse.

13.04 - Italijanski "Tutomerkato" navodi da Fenerbahče i Bešiktaš žele srpskog napadača Ivana Šaponjića kog bi Atletiko iz Madrida navodno pustio za 1.5 miliona evra.

12.28 - Napadač tzv. Kosova Vedat Murići u ponedeljak stiže na lekarske preglede u Lacio koji je psotigao dogovor sa Fenerbahčeom.

12.04- Lil je odbio Milan kada je u pitanju pozajmica za Bubakara Sumarea! Rosoneri su hteli da dovedu vezistu na jednogodišnju pozajmicu, ali francuski klub želi samo da ga proda, i to za sumu ne manju od 35 miliona evra. A podsetimo da je Sumare i na meti Njukasla.

11.39 - Poznati italijanski novinar Đanluka di marcio javlja da je Atalantaa završila još jedno pojačanje! U pitanju je napadač PSV-a Sem Lamers (23) koji stiže u bergamo za devet miliona evra!

11.04 - Španksa "marka" javlja da je Las Palmas ponudio trogodišnji ugovor Kevinu Prinsu Boatengu koji je i ranije igrao za ovaj klub! Fudbaler iz Gane je trenutno član Fjorentine.

10.42 - Pitanje je koliko su relevantni, ali britanski "Star" piše d aje Junajted definitivno odustao od dovođenja Džadona Sanča s obzirom na to da nisu mogli da se dogovore sa Dortmundom oko obeštećenja.

10.26 - Arkadijuš Milik je obavestio čelnike Napolija da želi da ostane u klubu i sledeće sezone! Zanimljiv preokret s obzirom na to da je već bio viđen kako napušta ekipu, a podsetimo d aje bio na meti Juventusa i Rome.

09.58 - Mediji u Saudijskoj Arabiji javljaju da Al Itihad nije imao nijednu ponudu ovog leta za srpskog napadača Aleksandra Prijovića, te da će se on priključiti timu.

09.50 - Torino je odbio Totenhem koji je želeo da dovede na pozajmicu njihovog napadača Andreu Belotija, uz opciju da ga posle godinu dana plati 50 miliona! Naime, Bikovi žele da razgovaraju samo ako je kompletan transfer u pitanju.

09.44 - "Kalčiomerkato" javlja da je Frajburg poslao Milanu ponudu za Radeta Krunića tešku osam miliona evra, kao i da će Rosoneri najverovatnije pustiti vezistu u Nemačku.

09.37 - Italijanski mediji prenose da je Antonio Konte odlučio da u Inter dovede Markosa Alonsa s kojim je svojevremeno sarađivao u Čelsiju! Čak je sprema i da otpustio nekog od igrača kako bi bilo mesta za Španca.

09.30 - Dobrodošli u još jedna dan posvećen najnovijim dešavanjima na transfer pijaci širom sveta! Za početak, OVDE možete da se podsetiti šta se to sve dešavalo prethodnog dana, uz napomenu da je Crvena zvezda potpisala napadača, da Partizan želi da vrati bivšeg reprezentativca i da je potvrđeno da se Branislav Ivanović vraća u Premijer ligu.

>>> Aleksandar Mitrović juri rupu u Arsenalovoj odbrani, tim Mikela Artete je ipak favorit sa kvotom 1,60. Pogledajte ostale MOZZART kvote za meč Fulam – Arsenal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA