≫ 

Zvezdin bus upao među navijače Omonije, posle meča viđen haos na ulicama Nikozije

Crveno-beli nisu imali problema da se probiju kroz masu, dok je na drugoj strani viđeno kamenovanje automobila i navodni napad navijača AEL-a na fanove Omonije

  • 5
Navijači Omonije Printskrin: Facebook/THEMASports

Istorijski uspeh Omonije i plasman u plej-of Lige šampiona preko Crvene zvezde, posle drame i penal serije, bio je jasan poziv za sve navijače ovog kiparskog kluba da se nađu na ulicama Nikozije!

Navijači su najpre okupirali parking ispred GSP stadiona gde, zbog situacije sa pandemijom korona virusa nisu mogli da uđu, a u jednom trenutku susreli su se "oči u oči" i sa delegacijom srpskkog šampiona.

Kako prenose mediji na Kipru, Zvezdni autobus se jedva probio kroz masu koja je na stadion stigla kako bi sačekali svoje miljenike i pozdravili ih posle pobede.

- Pevali su navijačke pesme kluba, uzvikivali parole i pravili paniku, ali bez ijednog incidenta - pišu Kiprani.

Za razliku parkinga u blizini stadiona, na ulicama Nikozije su viđeni incidenti gde su lakše povređene dve osobe.

Naime, u blizini kluba navijača APOELA kamenje su zasuti automobili koji su odatle prolazili. Tamošnji mediji javljaju da su vinovnici fudbalski navijači, odnosno da su navijači AEL-a napali Omonijine.

Ukupno šest automobila je razbijeno, među povređenima je i žena sa kojom je bilo dvoje maloletne dece, dok je policija vrlo brzo uspostavila kontrolu na ulicana Nikozije u cilju da se haos ne proširi.

Inače, navijači APOEL-a, blizu čijeg kluba se desio incident, su delegaciju crveno-belih dan pre meča, ali i prilikom dolaska na stadion na utakmicu, dočekali transparentom "Kosovo je Srbija."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    17. septembar 2020 | 08:22

    Prolazim juce pored kafica i vidim svi ono pomno prate Zvezdu uzdisu u glas.. Reko jel moguce da neko i dalje ozb shvata nase timove i kao "uzdise" zaista uzas! Ni za 20 godina se nista promeniti nece u nasem fudbalu, nismo mi Psg a ni M. City mi smo samo napacen narod koji bi misli da skrene uzdasima dok gleda Zvezdu ili Partizan, ali i dalje ne shvatam da neko moze sebe da lazeda se nada necemu.. Ja sam odavno prestao i super se osecam! Vidim komentare neke "idemooo" "takooo jee", a gde idemo??

  • Baster

    17. septembar 2020 | 09:07

    Stanković će biti upamćen kao jedan on najvećih zvezdaša,koji je svojim kukavičlukom ponizio svoj voljeni klub.

  • pendzer

    17. septembar 2020 | 10:59

    Cestitke braci kipranima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA