≫ 

Ko su svi mogući rivali srpskih ekipa u plej-ofu LE: Zvezda može na Seltik, Partizan i Voša na Milan

Svi srpski klubovi imaće status povlašćenih na žrebu

  • 19
FK Crvena zvezda, žreb, Liga šampiona

Printskrin: Uefa.com

Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina će od 14 časova u Nionu saznati imena rivala u plej-ofu za Ligu Evrope.

Zvezda će biti u odvojenom delu žreba, namenjenom ekipama koje ispadnu iz kvalifikacija za Ligu šampiona i imaće status nosioca jer je ispala u 3. kolu kvalifikacija za LŠ a rivali su joj ekipe koje su ispale ranije iz kvalifikacija za LŠ.

Partizan je posle mučenja u Moldaviji uspeo da se domogne 3. kola i duela protiv belgijskog Šarloa, pred žreb za plej-of ima status nosioca. Isti status ima i Vojvodina, koja "vuče" koeficijent svog rivala u 3. kolu, Standarda iz Liježa.

Zvezda ima 10 potencijalnih rivala. Među njima su Ludogorec i Tirana kao sigurni učesnici plej-ofa, kao i pobednici 8 duela u kojima su i mnoge ozbiljne ekipe poput Seltika i Kluža.

Drita iz Gnjilana je malo olakšala crveno-belima posao, jer će automatski biti eliminisana Legija kao mogući rival, pošto se poljski šampion u 3. kolu sastaje sa šampionom tzv. Kosova.

Nakon što bude izvučeno 5 parova sa ekipama koje su nosioci, preostalih šest parova će biti žrebano međusobno, bez određivanja nosioca.

Dakle, potencijalni rivali Zvezde su svi klubovi ili parovi na slici ispod, izuzimajući par Legija - Drita.

FK Crvena zvezda, FK Partizan, plej-of Liga Evrope žreb

Potencijalni rivali Zvezde na žrebu; Printskrin: Uefa.com

Što se tiče Partizana i Vojvodine, oni za rivala imaju 13 potencijalnih parova. Među njima je i Steaua, koja je jednom od najluđih mečeva ikada izbacila TSC posle penal serije, nakon što je posle produžetaka rezultat bio 6:6.

I Partizan i Vojvodina će želeti da izbegnu protivnike kao što su Milan, AEK, Rendžers, Granada, koji na papiru deluju kao najopasniji potencijalni rivali.

Pogledajte i čitav spisak mogućih rivala Partizana i Vojvodine.

FK Crvena zvezda, FK Partizan, plej-of Liga Evrope žreb

Printskrin: Uefa.com

Video: Sudar u odbrani Partizana, i to u najdramatičnijem trenutku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vux od lepenice

    18. septembar 2020 | 09:04

    Koja Zvezda I Partizan nema toga vec vise od 20 god.ovo je samo bleda kopija tih velikih klubova.ovi nisu zasluzili ni minimalac bez ovog zadnjeg povecanja.

  • Ko

    18. septembar 2020 | 08:28

    God da su bolji su i jači??!!Shvati te da sa pogrešnom sportskom politikom nema rezultata??!!Prodaješ dobrog fudbalera sa potencijalem a kupuješ nekog levata??!!

  • Slavko

    18. septembar 2020 | 08:43

    Ispao Tsc sta me briga sad.. Ovi manekeni nek igraju bez srca i nek jure penale. TSC nij klonuo i kad je imao dva igraca manje igrao je srcem i svaka im cast....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA