Poruka Borjanove žene za Zvezdu i Partizan? "Veliki klubovi" u Srbiji, ugledajte se na "mali" TSC!

Supruga Zvezdinog kapitena oduševljena igrom ekipe iz Bačke Topole

  • 23
Snežana Borjan

Foto: Instagram.com/Snezanafi

Igra TSC-a protiv Steaue oduševila je sve u Srbiji, ali i u Evropi! Pokazao je klub iz Bačke Topole da može da se nosi i sa velikim imenima u Evropi, iako je debitant na međunarodnoj sceni, a požrtvovanost i srce koje su ostavili na terenu u Senti dugo će se prepričavati.

Mnogima je igra TSC-a i borbenost njihovih igrača, koji su se nekoliko puta "vraćali iz mrtvih", čak i sa dva igrača manje u produžecima, bila kao melem na ranu posle mučenja Zvezde na Kipru i Partizana u Moldaviji.

Zato su i mnogi na društvenim mrežama iskoristili igru TSC-a da pomenu i naše najveće klubove. Utisak je da je to uradila i supruga Zvezdinog golmana, Snežana Borjan, koja je imala dodatni razlog da bodri TSC, jer je na golu ekipe njen rođeni brat, Nenad Filipović.

- "Veliki klubovi" u Srbiji, ugledajte se na "mali" TSC. Ponosni smo na vas koji ste prošle godine ušli u Ling long, a ove godine već ozbiljno igrali u Evropi. Bravo, TSC - napisala je supruga Zvezdinog kapitena, koja je inače bivša direktorka FK Partizan.

Video: Pogledajte gol koji je Zvezda primila na Kipru i lošu reakciju Milana Borjana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA