≫ 

Stanojević najavio pet izmena za meč sa Zlatiborom i poručio: Željno čekam još pojačanja

Trener crno-belih zna šta mu je potrebno da bi ekipa delovala još jače

  • 14
FK Partizan - FK Rad

Foto: Marko Jovanović

Nema odmora za fudbalere Partizana, mada trener Stanojević ni ne misli da postoji preveliki umor kod igrača, jer, kako kaže, moraju igrači da se navikavaju na evropske standarde od tri meča nedeljno.

Posle Moldavije sledi Užice, meč sa Zlatiborom, potom let za Belgiju i okršaj sa liderom taošnjeg šampionata Šarlroa. 

Pražnjenje kod igrača postoji, 120 minuta moldavske bitke je uzelo danak, pa će trener Partuizana za meč u Užicu promešai sastav sa 4-5 novih igrača.

- Imali 120 minuta u Moldaviji, imali smo i put, pa su igrači malo umorni. To nam malo stvara probleme, jer nam je ovo mnogo važna utakmica. Tako se pripremamo, videćemo... - kaže Stanojević u uvodu najave za meč 8. kola Superlige (nedelja, 19)

Dobra vest po Stanojevića da je sporan samo nastup Sadika zbog lakše povrede koju je doneo iz Moldavije, dok su svi ostali spremni.

- Ne znamo samo sa Sadikom sta je, reč je o maloj povredi. Čekamo dozvolu lekara za njega. Asano je "ok". Neću nikog odmarati za meč u Belgiji, samo ću ih odmarati od meča u Moldaviji. Prirodno je da ih odmorimo, neki igrači su igrali konstantno u poslednje vreme. Realnost je da se u Evropi igraju utakmice na tri dana, zašto i mi ne bismo. Utakmica je sutra u 19, svi su zdravi, videćemo kakva će utakmica biti, nadam se da ćemo biti dominantni.

FK Partizan - FK Rad

Foto: Marko Jovanović

Bunker je dočekao Partizan u Moldaviji, i umalo se nije završilo poražavajuće po crno-bele, a bunker isto tako čeka Partizan i u Užicu.

- Spremni smo na to. Oni su se konsolidovali, gledao sam neke njihove utakmice, konsolidovali su se pre svega u odbrani, deluju disciplinivonije. Znamo sve to, videćemo... Gledao sam i tu utakmicu koju smo odigrali sa njima na pripremama. Ne bih da pominjem igrače od kojih nam preti najveća opasnost, jer obično kad ih pomenem daju nam gol ti igrači. Činjenica da imaju par opasnih igrača.

Stanojević je dodao da će u startnoj postavi u Užicu možda biti mesta za mlade snage Denisa Stojkovića i Nikole Čolića.

- Da, rotiraćemo, možda krene Stojković od starta. Definitivno moramo imati više igrača koji su u timu, koji imaju šansu kako bi se svi osećali kao deo ekipe, tako da je ovo prava prilika za to.

Na pitanje da li će Partizan dovesti još neko pojačanje do kraja prelaznog roka, Stanojević je kao iz topa odgovorio.

- Nadam se da će biti više od jednog pojačanja, uvek nam trebaju, neophodna su pojačanja. Željno čekam da dođe neko.

Odluka FSS da u timu na svakom meču lige moraju da igraju dvojica igrača do 21 godina se ne sviđa treneru Partizana.

- Znate šta, ne sviđa mi se, recimo, da Popović brani zato što mora po pravilima, ni njemu se to ne dopada. On je dobar, talentovan golman. Takva je situacija, imamo mi još drugih igrača mladih i talentovanih u koje verujemo. U napadu ima dosta mladih igrača, i tu smo najjači. Ne možemo sad da sklanjamo strance koji su u napadu. Videćemo i sa Pavlovićem da li će moći da uđe u konkurenciju. Menjaćemo, videćemo da igramo sa dvojicom mladih u timu, a da to ne bude golman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    19. septembar 2020 | 14:02

    ŽEKS na aparatima....

  • Daule V

    19. septembar 2020 | 20:18

    Idemo Stanoje i ovi ce verovatno pokusati sa autobusom u sesnaestercu da egipcane priblize tituli ali im nece pomoci.

  • Живкони

    19. septembar 2020 | 14:33

    Бадава вам је све, Толе је у пензији!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA