Andrija Živković asistent, PAOK poražen posle preokreta! Salcburg jednom nogom u LŠ

Na meču Slavija - Mitjiland nije bilo golova

  • 4
Andrija Živković Printskrin:streamja.com

Srpski fudbaler Andrija Živković nastavlja sa sjajnim partijama u dresu PAOK-a! Nakon što je nedavno bio strelac u izbacivanju Benfike iz kvalifikacija za Ligu šampiona, nekadašnji igrač Partizana je upisao i asistenciju protiv Krasnodara u plej-ofu istog takmičenja!

Međutim, njegov tim je ovog puta doživeo poraz s obzirom na to da je Krasnodar uspeo da preokrene i slavi rezultatom 2:1 (1:1)!

Odlično je Živković probio po levoj strani u u 33. minutu je pronašao Dimitriosa Pelkasa u kaznenom prostoru, a ovaj je još bolje regaovao i pogodio za 0:1 nakon što je u 7. minutu promašio penal.

Ipak, PAOK nije vodio na poluvremenu s obzirom na to da je domaćin izjednačio u 39. sa bele tačke. Sjajno je "tukao" Klaeson, tako da srpski golman Živko Živković nije imao šansu da odbrani njegov udarac. Ali vredi pomenuti da je pre tog penala imao dve dobre intervencije kojima je spasio gol svog tima.

S druge strane, verovatno je mogao bolje da reaguje u 70. minutu kada je Krasnodar došao do gola vrednog pobede. Strelac je bio Kabelja, na asistenciju Berga koji je stigao do lopte pre Srbina.

Identičnim rezultatom 2:1, ali u gostima, Salcburg je pobedio Makabi u Tel Avivu i jednom nogom je zakoračio u grupnu fazu LŠ. Domaćin je poveo u 9. minutu preko Bitona, da bi Šobošalaj u 49. iz penala i Okugava u 56. postavili konačan rezultat.

Na meču Slavija - Mitjiland nije bilo golova, dok će u sredu snage odmeriti Gent - Dinamo Kijev, Molde - Ferencvaroš i Olimpijakos - Omonija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA