Transferi: Siti nudio 4 miliona za igrača Voše kog je htela i Zvezda

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport

  • 1
Luka Stojanović

Foto: MN Press

Najvažnije vesti za 23. septembar:

 

*Mančester Siti hteo Mirka Topića iz Vojvodine za četiri miliona

*Fejsa će od Al Ahlija dobiti 1.5 miliona po sezoni

*Daglas Košta blizu Premijer lige

*Ništa od Luke Jovića u Ajntrahtu

*Junajted se okreće Taljafiku iz Ajaksa

*Bajern želi Marija Gecea

* Vulverhempton doveo Nelsona Semeda iz Barse za 32,5 miliona evra

Uživo:

 

22.00 - Za kraj dana donosimo vam još jednu vest iz Italije gde menadžeri Andree Ranokije pregovaraju oko odlaska defanzivca Intera u Đenovu, Parmu ili Sasuolo.

21.43 - Defanzivac Reala Načo Fernandez broji poslednje dane na Santjago Bernabeu, pogotovo što je i sam izrazio želju da ide u Italiju. To je bio dovoljan mig za Romu, Napoli i Milan koji žele da ga angažuju.

21.20 - Već smo pisali da je Rudiger na izlaznim vratima Čelsija, a iz Italije stižu informacije da ga žele Milan i Inter. Najpre pozajmica, uz opciju otkupa, a sam defanzivac bi mogao da zarađuje tri miliona evra po sezoni.

20.37 - Vojvodina je odbila ponudu Mančester Sitija od četiri miliona evra za vezistu Mirka Topića, rekao je trener Novosađana Nenad Lalatović na konferenciji za medije pred meč sa Standardom.

- Mirko Topić, je povređen i neće igrati. Veoma je talentovan i u prilog tome svedoče i brojne konkretne ponude. Mančester siti je nudio četiri miliona evra za njega, ali smo odbili. Smtramo da vredi više. Pričam vam to da shvatite o kakvom je kvalitetu reč - jasan je bio Lalatović.

20.25 - Asmir Begović je na izlaznim vratima Bornmuta sa kojim ima ugovor do sledećeg leta, a naredna destinacija reprezentativca BiH trebalo bi da bude Bešiktaš.

19.46 - Fudbaler Ajaksa Seržinjo Dost trebalo bi u četvrtak da stigne u Barselonu na preglede i potpis ugovora.

19.03 - Dele Ali ostaje u Totenhemu i neće pojačati Pari Sen Žermen, objasnio je medijima menadžer Pevaca Žoze Murinjo!

18.27 - Mediji u Saudijskoj Arabiji javljaju da će srpski vezista Ljubomir Fejsa potpisati dvogodišnji ugovor sa Al Ahlijem i da će zarađivati 1,5 miliona po sezoni. Čeka se još samo da Fejsa raskine ugvoor sa Benfikom.

17.57 - Atalanta je dovela levog beka Đirone Johana Mojicu (28) na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju da na kraju sezone otkupe ugovor Kolumbijca.

17.30 - Ansu Fati je potpisao novi ugovor sa Barsom po kom mu je otkupna klauzula povećana na 400 miliona.

17.04 - Nakon što su kupili Nelosa Semeda iz Barselone, Vulverhempton je na korak od transfera Daglaša Košte koji bi trebalo da zameni Dijega Žotu.

 

16.40 - Defanzivac Čelsija Antonio Rudiger dobio je "zeleno svetlo" da napusti Stamford Bridž s obzirom na to da nije u planovima Frenka Lamparda.

16.12 - Luka Jović se ne vraća u Ajntraht, potvrdio je sportski direktor tog kluba Fredi Bobić!

15.50 - Arsenalov vezista Lukas Toreira sve je dogovorio sa Atletikom, ali Jorgandžije najpre moraju da prodaju Ektora Ereru pa da pošalju zvaničnu ponudu Tobdžijama.

15.23 - Zanimljiva vest stiže iz Brazila: Iako ima važeći ugovor sa Sao Paolom do 2022. godine, Dani Alveš (37) navodno namerava da se vrati u Evropu. Mada ime kluba nije precizirano.

15.17 - Sasuolov Gregori Defrel je "izabran" od strane Torina kao novi partner Andrei Belotioju u napadu. Međutim, pitanje je da li će ga Sasuolo pustiti.

14.57 - Italijanski mediji javljaju da je Napoli počeo pregovore sa Matijasom Veklinom iz Intera! Navodno se očekuje da će sve biti gotovo tokom dana.

FK Liverpul, FK Votford

Foto: AP/Tanjug

14.03 - Hteo ga je Junajted, ali izgleda da će Votfordom Ismaila Sar završiti u Liverpulu! Redsi su navodno sve dogovorili sa 22-godišnjim napadačem, ostaje samo da sam Sar dogovori lične uslove.

13.37 - Junajted trenutno ima problema sa Portom oko visine transfera za levog beka Aleksa Telesa, te su se okrenuli Ajaksovom Nikolasu Taljafiku tvrdi "San." Ukoliko do transfera dođe, on neće biti manji ispod 25 miliona evra.

13.15 - Dinamo Zagreb prodao defanzivca Emira Dilavera u Rizespor: Ovoga puta obeštećenje je manje za Dinamove standarde - milion evra.

12.45 - Totenhem i Inter pregovaraju oko štopera Škrinjara: Inter ne namerava da spusti cenu ispod 60 miliona evra, što je za Totenhem previše, pa pokušava da spusti obeštećenje.

12.00 - Bajern želi Marija Gecea: Šampion sveta sa Nemačkom dobio je poziv Hansija Flika da se vrati u Bajern. On je postao slobodan agent nakon što mu je istekao ugovor sa Dortmundom, a ponovo bi nakon igara u Borusiji mogao da pređe u klub iz Minhena u kojem je bio od 2013. do 2016. godine.

11.30 - Depaj propustio trening Liona: Navijači su primetili da na 80 fotografija koje je klub objavio, nigde nije bilo najveće zvezde tima, koja je na meti Barselone.

11.25 - Njukasl želi Milika! Korijere Delo Sport piše da su "Svrake" obnovile interesovanje za Poljaka, koji je prethodno bio već viđen u Romi.

11.15 - Vulverhempton kupio Semeda od Barse: Novi Porutgalac stiže u redove Vukova, u pitanju je desni bek Barselone Nelson Semedo, za koga je plaćeno obeštećenje od 32.500.000 evra.

 

10.50 - Maks Arons pet godina u Barseloni! Kako prenosi katalonski Sport, 20-godišnji desni bek je pristao na petogodišnji ugovor sa Barselonom. Norič će prihvatiti ponudu Barse za pozajmicu na godinu dana uz obavezan otkup na kraju od oko 22 miliona evra.

10.45 - Bajern hoće napadača Čelsija: Kako piše britanski Telegraf, Kalum Hadson Odoi je navodno na meti Bajerna, koji želi da dovede napadača na pozajmicu.

10.30 - Junajted se okreće Dembeleu posle neuspeha da dovede Sanča? Dejli Rekord prenosi da je Mančester junajted zagrizao da dovede Usmana Dembelea iz Barse, posebno nakon slabog izdanja ekipe na otvaranju Premijer lige protiv Kristal Palasa. Ipak, prethodno je Dembele odbio i ponudu Liverpula i uveren je da mu je budućnost u Barseloni, tako da je pitanje koliko će i ovde uspeha imati Junajted, nakon dosadašnjih neuspeha da dovede Sanča iz Dortmunda.

10.00 - Norvežanin Aleksander Serlot novi je igrač Lajpciga! On je u transferu vrednom 20 miliona evra prešao iz Kristal Palasa.

Omonija se, čini se, dosta provlačila u kvalifikacijama za Ligu šampiona i vreme je da strada - večeras (21.00) gostuje Olimpijakosu - kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Omonija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    23. septembar 2020 | 20:55

    Tako se to radi. Cim ga trazi City bice tu jos klubova. Nemojte kao veciti da prodajete na prve ponude. Da je Maminjo tu on bi ih oterao isto tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA