≫ 

Zvezdin plan za kraj prelaznog roka: Prodaju ova 4 igrača, među njima su 2 startera, ali ne i biser

Ali ne i Željka Gavrića, uprkos dobroj ponudi iz Italije

  • 33
Crvena zvezda Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Čelnici kluba su povukli prvi potez i smanjili sebi plate za 50 odsto, sada je vreme da se kasa Crvene zvezde popuni i prodajom određenih igrača čije plate takođe dodatno opterećuju budžet!

Crveno-beli u planu imaju prodaju četvoricu igrača: Matea Garsiju, Miloša Degeneka, El Fardu Bena i Ričmonda Boaćija, saznaje Telegraf.

Garsija je prvi u redu za odlazak i Zvezda je navodno već prihvatila Arisov predlog od 1.3 miliona i 50 odsto od naredne prodaje, i navodno je samo ostalo da se klub i igrač dogovore oko primanja. Situacija se iskomplikovala nakon ispadanja Arisa iz Evrope, posle čega su Garsiji ponudili slabije uslove.

El Fardu Ben je sledeći na redu i već je poznato da je Al Ahli, kog sa klupe predvodi Vladan Milojević, poslao ponudu na adresu Zvezde- Čak su i čelnici kluba potvrdili za Telegraf da se pregovara, ali da posao još nije gotov. Podsetimo, Ben na Marakani ima jednu od najjačih plata.

Odlazak još jednog napadača je takođe očekivan, a prioritet je Ričmond Boaći, kome je ostalo šest meseci do isteka ugovora, ali ima najveću platu, koja predstavlja ozbiljan teret za crveno-bele usled nedostatka priliva novca od UEFA posle ispadanja od Omonije.

Međutim, Boaćija muče povrede i to je najveći razlog zašto ga Zvezda još nije prodala.

Miloš Degenek takođe bi do kraja prelaznog roka trebalo da promeni sredinu. Pominjalo se to i ranije tokom leta, Mrkela je izjavio javno da postoji interesovanje velikog kluba za njega, a kasnije se pročulo da se za njega raspitivao Spartak iz Moskve, a čak je i sam štoper pričao kako bi voleo da zaigra u Rusiji.

Što se tiče Željka Gavrića, krilni napadač će ostati na Marakani bar još šest meseci, uprkos ponudi od četiri miliona iz Italije. Crveno-beli veruju da će Gavrić dobiti više prostora tokom jesenjeg dela, veruju u prolaz u Ligu Evrope, gde bi Gavriću zbog dobrih igara cena mogla drastično da skoči. Na Marakani ne planiraju da ga puste ispod 5 miliona evra.

>>> I Vojvodina će se za prolaz u plej-of Lige Evrope boriti u Belgiji večeras (20.00) i to protiv Standarda iz Liježa. Domaćin je veliki favorit s kvotom 1,55, iks je 4,20, a pobeda tima Nenada Lalatovića nosi kvotu 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Standard - Vojvodina.

Video: Sve moje misli idu ka njemu: Stanković emotivno o povredi Docića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grunf

    24. septembar 2020 | 09:59

    Za Boaćija treba prihvatiti šta god da ponude. Kornišone u teglicama, Veš mašine, hladno valjani lim, ugalj, hranu za kanarince.... ako ostane eto nama novog domara. Rešiti ga se nećemo nikada. I za Pavkova ne treba biti probirljiv.

  • Da

    24. septembar 2020 | 08:12

    Boaciju istice ugovor za 3 meseca oticice on za dzabe

  • Vratiće se rode

    24. septembar 2020 | 08:28

    Za Gavrića odrediti cenu od, ko hoće odmah, 20 miliona... Zašto da ne, jer za 4-5 miliona uvek može da se proda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA