≫ 

Transferi: Bomba iz Engleske, dogovorili se Kavani i Junajted, Partizan vratio trojicu za dan!

Bilo je uzbuđenja na transfer pijaci i danas, sutra nas čeka još jedan takav dan - budite uz Telegraf

  • 5
Edinson Kavani Foto: Profimedia/ddp USA

Najvažnije vesti za subotu, 3. oktobar:

* Svetozar Marković se vratio u Humsku

* Miloš Jojić se vratio u Partizan

* Rajan Sesenjon prelazi iz Totenhema u Hofenhajm

* Mančester junajted biće, kako stvari stoje, naredna destinacija u karijeri Edinsona Kavanija. Urugvajac je dogovorio lične uslove sa engleskim velikanom.

* Lion ne želi da proda Husema Auara i Mefisa Depaja

* Bajern potvrdio interesovanje za krilo Čelsija

* Sančo opet nije u timu Borusije

* Bajern je doveo defanzivnog vezistu Marka Roku iz Espanjola

* Ren je ponudio 25 miliona evra za čudo iz Belgije

* Gotovo: Ivan Obradović je igrač Partizana!

* Pogba zvao Dembelea u Mančester junajted: Evo kako je Francuz probao da "namami" zemljaka iz Barse

TOK DANA

21.34 - Vezni igrač Čelsija Temu Bakajoko (26) se očekuje u nedelju u Napulju na lekarskim pregledima, posle čega bi trebalo da parafira ugovor sa Napolitancima. Tamo ga čeka dobro poznati lik, trener Đenaro Gatuzo sa kojim je sarađivao u Milanu.

21.07 - Dosadašnji igrač Juventusa Daniele Rugani (26, štoper) preselio se u Francusku gde će igrati za Ren na jednogodišnjoj pozajmici. Ren je u toku dana završio i transfer još jednog defanzivca iz Serije A, Brazilca Dalberta Enrikea iz Intera, koji je takođe dogovorio pozajmicu.

20.34 - BOMBA stiže iz Engleske: Mančester junajted je dogovorio lične uslove sa gol-ubicom Edinsonom Kavanijem! Ovu ekskluzivnu informaciju jacio je italijanski novinar Fabricio Romano, dobro upoznat sa dešavanjima na transfer pijaci. Prema njegovim saznanjima, Kavani i Junajted dogovorili su saradnju do 2022. godine, pošto su dve strane uspele da se usaglase u vezi sa visokim primanjima koje je tražio Urugvajac - navodno je reč o sumi od 10 miliona evra po sezoni.

18.05 - SAZNAJEMO: Svetozar Marković se vratio u Partizan!

17.45 - Talentovani Vili Kambvala (16) seli se iz Sošoa u Mančester junajted za 4 miliona evra.

17.20 - SAZNAJEMO: Miloš jojić se vratio u Partizan!

16.40 - Sportski direktor Borusije iz Dortmunda Mihael Cork kaže da nema govora o prodaji Džejdona Sanča Mančester junajtedu i da je krilni napadač van tima zbog prehlade.

16.25 - Huan Fojt je novi fudbaler Viljareala, a njegovim stopama će krenuti i Rajan Sesenjon koji se seli na pozajmicu u nemački Hofenhajm. Dakle, Zvezdin rival u Ligi Evrope se pojačava. 

16.02 - Zvanično! Raul Himenez je produžio ugovor sa Vulverhemptonom do juna 2024. godine.

15.47 - Husem Auar i Memfis Depaj ostaju u Lionu i sledeće sezone! Ovo je objavio francuski klub preko Radio Monte Karla uz napomenu da su svi pregovri sa Barsleonom, Arsenalom i Realom prekinuti.

15.30 - Trener Bajerna Hansi Flik potvrdio je interesovanje kluba za Kaluma Hadson Odoija iz Čelsija.

- On je top fudbaler, jedan od najvećih talenata na svojoj poziciji, samim tim je normalno da ga želimo - poručio je Flik.

FK Bajern Minhen - FK Čelsi Foto: Tanjug/AP

15.10 - Definitivno nema ništa od prelaska Dele Alija u Pari Sen Žermen. Predsednik Totenhema Danijel Levi ne želi da ga proda pa će Sveci potražiti neko drugo rešenje.

14.45 - Ukoliko Memfis Depaj zaista završi na kraju u Barseloni, njegovo mesto u Lionu zauzeće Šveđanin Robin Kvajzon koji nastupa za nemački Majnc. 

14.28 - Džejdon Sančo opet nije u timu Borusije iz Dortmunda koja od 15.30 časova igra protiv Frajburga. Englez nije igrao ni pre nekoliko dana u Superkupu protiv Bajerna pa se mnogima čini da se čuva od eventualne povrede kako bi mogao da pređe u Mančester junajted do utorka u ponoć kada se završava prelazni rok. Zvanično objašnjenje za izostanak Sanča je prehlada...

FC MSV Duisburg-  FC Borussia Dortmund Foto: Tanjug/AP

14.15 - Bajern želi Andreja Kramarića, ali nema nameru da plati više od 30 miliona evra. Hofenhajm, s druge strane, hoće 40 miliona i ta cifra je ozbiljna prepreka u pregovorima između dva kluba trenutno.

14.03 - Vezista Arsenala Lukas Toreira stigao je na lekarske preglede u Madrid i potpisivanje ugovora sa Atletikom. Londonskom timu sleduje oko 20 miliona evra.

13.50 - Dogovoreno! Amin Junes se seli iz Napolija u Ajntraht na dvogodišnju pozajmicu.

13.41 - Čuveni nemački novinar Kristijan Falk tvrdi da je Mark Roka samo prvo ime u nizu pojačanja koja stižu u Minhen do kraja prelaznog roka. Urednik SportBilda najavljuje još dva imena, a znamo da je jedno Kalum Hadson Odoji iz Čelsija.

13.23 - Argentinac Dijego Peroti stigao je u Istanbul na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Fenerbahčeom. Romi ne ide nikakvo obeštećenje...

12.55 - Gotovo! Bajern je doveo defanzivnog vezistu Espanjola Marka Roku za 15 miliona evra i bonuse. Katalonski klub je primoran da proda jednog od najboljih fudbalera posle ispadanja u Segundu.

12.47 - Francuski Ren je ponudio 25 miliona evra i bonuse za novo čudo iz Belgije, napadača Anderlehta Žermija Doku (18). Radi se o momku koji je nedavno debitovao golom za reprezentaciju Belgije. 

12.35 - Kalum Hadson Odoji je u startnoj postavi Čelsija na meču sa Kristal Palasom što znači da je dogovor sa Bajernom oko njegove selidbe u Minhen i dalje neizvestan.

Za ljubitelje fantazija da kažemo da je Ris Džejms, popularni desni bek na klupi, dok Timo Verner i Kai Haverc kreću od početka.

12.25 - Milan i Šalke pregovaraju oko prelaska turskog štopera Ozana Kabaka na "San Siro".

11.50 - Ronaldo Vijeira je prešao iz Sampdorije u Veronu. Došao je na pozajmicu s mogućnošću kupovine za 7 miliona evra. Imao je 22-godišnjak "šaren" put do sada jer je rođen u Gvineji-Bisao, odrastao je i u Portugalu, a fudbal je učio u Lidsovoj akademiji od 11. godine.

11.30 - Filip Stojiljković, srpsko-švajcarski dvadesetogodišnji centarfor Siona otišao je u drugoligaša Aarau na jednogodišnju pozajmicu. Stojiljković je ponikao u Crvenoj zvezdi iz Ciriha, odakle je prešao u Cirih, Hofenhajm i Wil 1900, a onda januara ove godine u Sion za 400.000 evra.

11.17 - Ivan Obradović je novi igrač Partizana! On se vratio u klub u kom je napravio prve velike fudbalske korake još u prvoj deceniji ovog veka. Sa crno-belima je potpisao ugovor na godinu dana uz mogućnost da produži na još godinu dana. Opširnije u posebnoj vesti.

Ivan Obradović Foto: MN Press

10.59 - Danijele Rugani je stigao na medicinske preglede pred prelazak iz Juventusa u Ren. Dvadeset šestogodišnji štoper će doći u Francusku na jednogodišnju pozajmicu, bez mogućnosti otkupa. Za njega su bili zainteresovani Vest Hem, Lids, Njukasl, Valensija i Sevilja, ali Ren igra u Ligi šampiona, pa je to idealna prilika da se dokaže na najvećoj sceni.

10.40 - Napoli je na pragu da završi pozajmicu Tiemue Bakajoka iz Čelsija. Međutim, Čelsi izgleda ne namerava da se odrekne veziste jer u ugovoru o pozajmici ne postoji opcija otkupa. Dogovorom je navodno zadovoljan i Bakajoko koji je već proveo jednu sezonu na pozajmici, ali u Milanu. Bakajoko je skorije bio i na pozajmici u Monaku.

10.31 - Andreas Pereira je predstavljen kao pojačanje Lacija iz Mančester junajteda, a menadžer Crvenih đavola Ole Gunar Solskjer je naveo da je dolazak Bruna Fernandeša "oterao" Pereiru na jednogodišnju pozajmicu u Rim.

- Mnogo veći učinak je imao Bruno, otkako je on došao, Pereira je izgubio svoje mesto. Zato smo odlučili da je ovako najbolje za Andreasa - rekao je Solskjer. Pereira je došao u Junajted još 2014. godine iz PSV-a.

10.14 - Pogba je zvao Usmane Dembelea da dođe u Mančester junajted! Crveni đavoli su se prema pisanju Mundo deportiva usmerili na Barseloninog Francuza i imaju još dva dana da ga ubede, mada je Pogba već "bacio" Dembeleu neke zanimljive "mamce". Opširnije o tome u tekstu iznad. Dembele je došao u Barselonu 2017. godine kao skupo pojačanje iz Borusije ali nije pokazao sav talenat.

10.00 - Bajern Minhen je u pregovorima sa Čelsijem u vezi sa 19-godišnjim krilom Kalumom Hadson-Odoijem, piše nemački Bild. Nemci razmatraju opciju pozajmice, a na ovaj način su proteklih godina angažovali nekoliko kvalitetnih igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    3. oktobar 2020 | 11:59

    Znaci Partizan krenuo u novi biznis😂😂😂otvorio DOM PENZIONERA😂😂😂😂cek da i ja pitam deku hoce li i on u taj dom...😂😂😂😂😂😂😂

  • marko

    3. oktobar 2020 | 21:20

    kavani ce puno doneti mancesteru,dobar potez!

  • ....

    3. oktobar 2020 | 21:39

    Junajted puko.. 10 miliona po sezoni ovom dedi..c c c

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA