≫ 

Golgeterska rapsodija superligaša, četiri gola po utakmici, Spartak opet igra kao Atalanta

Imalo se šta videti na tereniam elitnog srpskog ranga

  • 0
spartak subotica Foto: MN Press

Fudbaleri Spartaka vratili su se na pobednički kolosek posle tri kola bez upisane pobede, četa trenera Gaćinovića pokazala je pravo lice u derbiju sa Čukaričkim koga je potukla na severu Bačke sa 4:2! Subotičani su utakmicu uveli u svoj ritam posle golova Šimure i Marčića u rasponu od samo sedam minuta, do 39. je bilo 2:0, ali su gosti sa Banovog Brda na poluvreme ipak otišli rezultatski poravnati.

Isplatila se Čuki ofanzivnija igra, Endiaje je akrobacijom na petercu pogodio, potom i Kamenović, pa su timovi u nastavku praktično krenuli ispočetka.

Spartak je danas imao više raspoloženih igrača, koristio je svoje šanse, ali i igrača već prekaljenog na superligaškim terenima - Nemanju Nikolića.

nemanja nikolić Foto: MN Press

Bivši napadač Partizana i Vojvodine pokazao je da je najveća snaga ovog tima, sa dva gola povratio je vođstvo na stranu Subotičana, zaokružio sjajno izdanje domaćeg tima.

Superligaški strelci su ovog popodneva bili atipično efikasni, ne samo u Subotici - čak 16 golova viđeno je na četiri meča. 

Pobede u ovoj rundi ostvarili su još Voždovac i Novi Pazar, dok su bodove podelili Bačka i Javor (2:2).

Teško da se mogao očekivati drugačiji ishod u Šapcu gde su finansijski poljuljani igrači domaćeg tima, o čemu je govorio golman ekipe Miloš Gordić, poraženi od Voždovca 2:0.

Strelci za goste bili su Putinčanin i Lasickas, u 60. i 64. minutu.

Najveće iznenađenje priredio je Novi Pazar koji je na svom terenu već do poluvremena potukao Vojvodinu 3:0, uz het trik Luke Markovića,, ali i isključenje Nenada Lalatovića zbog nervoznih reakcija.

Gosti su do kraja uspeli samo da ublaže poraz preko najboljeg strelca ove sezone Petra Bojića.

Pogledajte prva dva gola Luke Markovića u Pazaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA