Vrela grobarska krv se vraća u Partizan, ali tek na zimu: Nikolić zbog propisa FSS ostaje u Subotici

Aleksandar Stanojević je odlučio da čeka zimski prelazni rok da vrati napadača koji igra u sjajnoj formi u Spartaku

  • 9
Nemanja Nikolić, Goran Čaušić, FK Partizan Foto: MN Press

Otišao je Bojan Matić na pozajmicu u grčki Artromitos, ali to ne znači da će Partizan dovoditi novog napadača, jer crno-beli nameravaju da pruže šansu mladom Nikoli Štuliću u narednom periodu, dok će u zimskom prelaznom roku u ekipu biti vraćen Nemanja Nikolić, koji je na pozajmici u Spartaku.

Pokušao je Partizan već sada da izvrši ovu rokadu, ali propis FSS nisu dozvolili, jer je Nikolić već pristupio Subotičanima kada je u Humskoj došlo do promene trenera i promene stava u vezi sa njegovim statusom.

Odluka je zato da se mnogo više prostora pruži mladom Štuliću (trenutno se oporavlja od preloma nosa), a ulogu drugog napadača obavljaće po potrebi i Filip Holender, koji takođe pokriva pomenutu poziciju.

Podsetimo, crno-beli su kasno sinoć parafirali ugovor sa Žanom Kristofom Baebekom, koji će biti prvi napadač ekipe posle odlaska Umara Sadika u Almeriju.

Nemanja Nikolić važi za velikog navijača Partizana, i upravo je ta vrela "grobarska krv" ono što Aleksandar Stanojević želi u svom timu. Nikolić je svojevremeno bio strelac protiv Zvezde u derbiju, a takođe je bio i jedan od ratobornijih na terenu, pa čak se sa nekim igračima i potukao.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    5. oktobar 2020 | 12:08

    Znali neko kada ce Partizan prodati tri centarfora VUCELICA , VAZURU I GICU VULETA ? .

  • VALJAK

    5. oktobar 2020 | 13:59

    NEZNALICE, AMATERI SVE JE OVO KASNO. OFE OVA SEZONA U BOZJU MATER. DZABA SAD SVE.

  • miki

    5. oktobar 2020 | 15:52

    Sava je napravio veliku gresku sto je Nikolica precrtao a Djordja Ivanovica gurnuo u drugi plan Jedan i drugi su sada najefikasniji u svojim timovina. Deago mi je sto Stanojevic zeli da vrati Nemanju Nikolica u Partizan u zimskom roku jer ce biti ubitacab za protivnicke golmane a narocito za Borjana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA