≫ 

Konačno smo igrali kao tim! Savića oduševili "Orlovi" u Oslu, posebno izdvojio detalj iz 120. minuta

Komentarisao je nastup reprezentacije Srbije u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2021

  • 5
THEATAR Foto: MN Press

Legenda Crvene zvezde Dušan Savić kaže da je optimista posle utakmice sa Norveškom i pobede 2:1u Oslu, jer su "Orlovi" pokazali pravu disciplinu.

Srbija je kroz produžetke pobedila Norvežane golovima Sergeja Milinković-Savića u 82. i 103. minutu utakmice.

- Posle duže pauze naša reprezentacija je izgledala upravo onako kako smo želeli. Ovo je bila jedna od onih utakmica u kojoj svi akteri tog meča mogu da budu ponosni - rekao je Savić gostujući na TV Prva.

Iako je Srbija propustila nekoliko šansi i zicera da meč reši i ranije, odbrana je kapitulirala pred kraj meča, ali je Sergej opet pogodio.

- Ovoga puta je sve funkcionisalo na najbolji mogući način. Napadali smo sve vreme. Sve šanse su bile iz uigranih akcija. Sada je reprezentacija Srbije delovala kao pravi tim. To je ono što mi očekujemo od njih. Mitrović je propustio dve šanse, ali drugi detalj je važan. Onaj iz 120 minuta kada se Mitrović sam borio sa dvojicom Norvežana na 30 metara od njihovog gola i kada je izborio aut za nas. To je pokazalo tu odlučnost, disciplinu, posvećenost - ocenjuje Savić.

Savić za Sergeja kaže da je postao pravi majstor i, mada prenosa italijanske Serije A ima, nedovoljno da bi se videlo u kojoj meri, što je po Savićevim rečima Milinković-Savić pokazao tek kod drugog gola.

Švajcarskoj se, po svemu sudeći, drma mesto u diviziji A Lige nacija - posle dva kola ima jedan bod, a večeras (20.45) gostuje Španiji koja kod kuće nije primila gol u poslednje četiri utakmice, a dala ih je čak 20! Kvota na keca je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Švajcarska.

Video: Ekskluzivno: Slavlje Kokeze i fudbalera Srbije u Oslu posle trijumfa nad Norveškom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA