≫ 

Poznato ko sudi večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde: Svirao šest penala na šest mečeva!

Telegraf saznaje da će na centru biti Novak Simović

  • 34
Novak Simović Foto: MN press

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je glavne delioce pravde za predstojeći 163. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde koji se igra u nedelju od 17 časova!

Glavni sudija meča biće Novak Simović, a pomagaće mu dvojica najboljih srpskih linijskih sudija u istoriji - Dalibor Đurđević i Milovan Ristić. Četvrti sudija biće Miloš Milanović.

Simović je delio pravdu u na poslednjem derbiju u Kupu koji je završen pobedom Partizana, a takođe je bio na centru u 2019. godine u finalu Kupa. Takođe, sudio je večitima i u prvenstvu.

Upravo je Simović bio jedina dilema, ako tako može da se kaže, jer se uveliko znalo da je mesto u finalu "zacementirano" za Đurđevića i Ristića, najbolji srpski mahački par.

U pitanju su sudije koje godinama unazad sude najvažnije utakmice u srpskom fudbalu, između ostalog i večiti derbi, a poznato je da uživaju i velikom poverenje FS Saudijske Arabije gde su često pomonici najboljim svetskim sudijama.

Nedavno su pomagali i Nestoru Pitani, čoveku koji je sudio finale Mundijala u Rusiji, u finišu nikad zanimljivijeg prvenstva Saudijske Arabije. Ljudi često znaju da se našale na njihov račun kada kažu da srpskom fudbalu i nije potreban VAR kada su njih dvojica na terenu.

Zanimljivo, Simović je ove sezone sudio na šest mečeva Superlige, na kojima je podelio čak 37 žutih kartona i svirao šest penala. Jedino nije svirao penal na meču Radnički - Mladost, dok je dva sudiona Marakani u meču Zvezda - Spartak, po jedan na obe strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️

    14. oktobar 2020 | 16:40

    Nema veze ko sudi. Partizan ce da se zali posle ,a i pre utakmice. To je jedino sta im preostaje.

  • РВ

    14. oktobar 2020 | 16:32

    Није битно ко ће судити, битно је да суди поштено. Зар је то тешко?

  • Aca

    14. oktobar 2020 | 17:05

    Svirace penal ponovo za zvezdu,to ne sumnjajte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA