≫ 

Nikolićeva Lokomotiva juri punom parom, upisana četvrta u nizu, vrh je blizu!

Stabilizovao je ekipu srpski trener posle klimavog starta

  • 10
marko nikolić Foto: MN Press

Moskovska Lokomotiva uhvatila je zalet, već četvrtu pobedu upisali su igrači Marka Nikolića u ruskoj Premijer ligi i sada su na samo tri boda od lidera i šampiona Zenita.

Kao i do sada, nije igra Lokomotive bila "lepa za oko", ubedljiva, lepršava, "tek" 1:0 protiv Ufe, ali sasvim dovoljno da Nikolić i igrači zadovoljno trljaju ruke nakon meča.

Strelac jedinog gola na utakmici bio je Poljak Gžegož Krihovjak, i to posle kardinalnog kiksa golmana gostiju, kome je lopta pobegla, Ze Luis je prihvatio i asistirao Poljaku.

Veliko je pitanje kako bi se meč uopšte završio da nije bilo brljotine "jedinice" Ufe, ali kako bilo, pobeda se piše Lokomotivi, koja je tako napravila dobru uvertiru pred start Lige šampiona.

Nikolićev tim 24. oktobra igra sa Bajernom, a pre toga ima na rasporedu još jedan meč domaće lige, još jednu lepu priliku da se primakne Zenitu - protiv Rotora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PAOK

    17. oktobar 2020 | 22:04

    Bravo Nikolicu. I gurbete si u drugom.delu sezone vratio na fabricka podesavanja, uprkos zvezdanaestecima, sirenju terena do tribina.... Srecno legendo!

  • Smeh do suza

    17. oktobar 2020 | 19:47

    A gde radi "trenercina Miloje bez tebe trulo je" hahahaha ispada iz arapske lige sampinjona ... trenira klub iz 17. klase svetskog fudbala ...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. oktobar 2020 | 20:06

    Тако и гробарима делује да је врх близу, а оно Монт Еверест

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA