≫ 

Zdjelar o faulovima igrača Zvezde: Ko ne ume bolje, odlučuje se na takva sredstva

To se posebdno odnosilo na Bena i Sanoga

  • 33
163. Večiti Derbi Foto: Nikola Tomić

Saša Zdjelar, zamenik kapitena Partizana, smatra da su crno-beli ispustili pobedu u 163. večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

On je u razgovoru za "Sportski žurnal" rekao da je njegov tim bio opasniji na terenu, a osvrnuo se i na navodnu grubu igru igrača Zvezde - pre svega Sanoga koji je u finišu meča dobio i crveni karton.

- Povredio je Sumu i Lazara... Udarali su po glavi Asana... Ko ne ume bolje, odlučuje se na takva sredstva - rekao je Zdjelar i dodao:

- Stanojević pravi Partizan konkurentan za titulu. Ima još mnogo da se igra.

Video: Asano gurao Bena u kontri, on mu uzvratio udaranjem po glavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    20. oktobar 2020 | 10:33

    Njegovo prezime sve govori... Razumeo bih da je to bilo ko drugi rekao, ali on koji u svakom kontaktu ide da povredi igrače i čija se igra svodi samo na prljavštinu, on je poslednji koji ima pravo o tome da priča.

  • Teša

    20. oktobar 2020 | 10:40

    Samo ti nemoj oko te teme,poznat si kao najveci kostolomac u nasem fudbalu. Ali ipaak dobro si kazao,ti bolje i ne umes.

  • Vratiće se rode

    20. oktobar 2020 | 11:16

    Nikada u svojim komentarima ne prozivam igrače pojedinačno, ali tebe moram. Ti, koji od fudbala samo znaš da budeš grub i praviš te podmukle faulove, pričaš o nekome!!! Strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA