Jednom su prešli centar i dali su nam gol: Stanojević nezadovoljan lošom završnicom Partizana

Trener Partizana "naslonio se" na izjavu kolege sa klupe Crvene zvezde

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Žarkov Dragan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • dejanera

    27. oktobar 2020 | 09:23

    Ja stvarno ne razumem ovakve komentare! Partizan je igrao nikako. Radnicki je igrao onoliko koliko je mogao. Radnicki je dao gol i eto pobeda. Da li su presli jednom ili su neprekidno bili na polovini Partizana, i imali 10 sansi, na kraju se samo gleda rezultat. Ovde je tragedija ako Zvezda i Partizan ne pobede svaku u ligi jer su oni, jel te, vanzemaljci, koji vrede ovoliko ili onoliko, a igraju protiv ekipa koje vrede citave kao tepsija bureka. A kad se igra u Evropi onda se ocekuje da i tamo pobedjuju samo sto se vise ne gleda koliko ti stranci vrede po Transfermarketu. Pa ako ocekujes da pobedis Liverpul ili Mancester zasto ti je cudno ako tebe pobedi Radnicki? Da je Liverpul u Srbiji, a izgubio onako od Zvezde, ja mislim da bi ovde svi odreda trazili da se ugasi za sva vremena. Sto se tice konkretno Partizana od pocetka sezone ne igra nikako. U Evropi nisu licili ninasta, u ligi su, do sada , sakupili 23 boda a da se ne zovu Partizan imali bi jedno 15. Pri tom Partizan ima drugi najbolji tim u zemlji. Sta je razlog ovako losih igara (isto je bilo i pod Savom) znaju oni izmedju sebe. Da li je problem sa medjuljudskim odnosima, da li su problem pare, da li ima igraca koji sebe vise ne vide u Partizanu.....to znaju oni. Ali dok je Pantica i dr Okultisa svi ce drugi biti krivi samo je Partizan casna sestra.

  • Prcko prca a grobarka...

    27. oktobar 2020 | 08:57

    A toliko ga hvaliste pre mesec dana... Te Stanoje, vrh, te sada ćemo da sve gazimo, te ovo, te ono... I sada Stanoje ajd u park da držiš konferenciju...

  • Žarkov Dragan

    27. oktobar 2020 | 08:55

    Ti Stanojeviću one godine kada si imao dobru ekipu i sve pobede Partizan te otera.I ti sada mi nisi jasan dodješ ponovo da ih spasavaš sa ovim igračima koji ne može da pobedi ni Mali Mokri Lug.Idi što pre dok nije kasno to te savetuje jedan Zvezdaš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA