≫ 

Ilić iznudio crveni karton, Lazović golom overio pobedu: Verona bod iza Juventusa i Atalante!

Fudbaleri Verone pobedili su Benevento u meču šestog kola Serije A sa 3:1, uz gol našeg reprezentativca Darka Lazovića

  • 0
FK Verona Foto: AP/Tanjug

Verona je ovim trijumfom uspela da se domogne sedmog mesta i dođe nadomak dela tabele koji prohodi ka Evropi sledeće sezone.

Sa 11 bodova, trenutno kaska samo po bod za Juventusom i Atalantom koji su na mestima i poziciji da odu u Ligu šampiona.

Verona je povela golom Antonjina Baraka u 17. minutu utakmice. Zakanji je prošao po levoj strani, poslao je loptu u sredinu, a Barak je iz peterca savladao golmana za 1:0.

Lapadula je izjednačio rezultat u 56. minutu, lepim pogotkom iskosa, ali je već u 63. Barak vratio prednost Veroni udarcem u rašlje sa ruba šesnaesterca.

Đanluka Kaprari je u nervozi gurnuo Ivana Ilića, drugog srpskog fudbalera u Veroni i isključen je u 73. minutu, čime je svom timu dodatno otežao posao.

To je samo četiri minuta kasnije iskoristio Darko Lazović da posle asistencije Federika Dimarka, udarcem glavom sa sedam, osam metara postavi konačan rezultat.

Verona posle ove pobede ima 11 bodova i nalazi se na sedmom mestu, ali kaska samo po bod za Juventusom i Atalantom na trećem i četvrtom mestu Serije A. Prvi je Milan sa 16 bodova, a drugi je Sasuolo sa 14.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Tropotezna akcija Zvedze, za laganih 3:0 u Surdulici: Gajić i Boaći pripremili, Kanga završio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA