Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika baba smilja iz darosave
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lejla

    25. novembar 2020 | 12:32

    E...nije taj probao njeguški...

  • 6+4+3=2

    25. novembar 2020 | 07:14

    100 gr = 19 €. nepostoji bolji prsut.

  • karik od briskule

    25. novembar 2020 | 07:09

    prsut je kod nas i u italiji ovo je spanski specijalitet JAMON de pata negra od 5J (cinco jotas).takozvane crne spanske svinje sa crnim papcima.hrane se iskljucivo zirevima.mora se napomenuti da je ovo mercedes od prsuta.izalijamski je za 5 ovaj je za 10.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA