≫ 

"Dođi 'vamo, dođi": Neško zvao Bataka da se obračunaju na utakmici, frka trenera u Lučanima

Zavarničilo je uz aut-liniju

  • 11
radoslav batak Foto: youtube/Superliga

Fudbaleri Mladosti iz Lučana savladali su Novi Pazar u Superligi, bilo je uzbudljivih 3:2, a takmičarsku tenziju na terenu pratila je i ona na klupama dva tima, pa je u jednom trenutku došlo čak i do verbalnog obračuna dvojice trenera, Neška Milovanovića i Radoslava Bataka.

Gostujući šef struke je negodovao kod sudije za jednu spornu situaciju, prekršaj je bio u pitanju, bio je glasan, pa mu je arbitar pokazao žuti karton, ali je i Neško Milovanović imao šta da mu prigovori.

Batak mu nije oćutao, poručio mu je da "sedne dole" i okrenuo se ka svojoj klupi, međutim, predomislio se nakon što mu je Neško dobacio "dođi 'vamo, dođi", što je ovaj shvatio kao poziv na obračun.

Krenuo je Batak energično ka treneru Lučana, ovaj ga je čekao stoički, ali su pomoćni sudija i Batakov asistent sprečili trenera gostiju u nameri da krene na svog kolegu.

Situacija se primirila, sudija je i Nešku pokazao javnu opomenu, pa su se obojica dozvali pameti i do kraja ispratili utakmicu kako i dolikuje trenerima najvišeg ranga.

Taj momenat možete videti na 02:50 minutu snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    6. decembar 2020 | 21:32

    Hahaha u ova sumorna vremena gde nas zatrpavaju vestima o bolesti ,umrlima ,ubijenima ,drogiranima I drugim crnilom ovaj nas fudbal dodje kao melem na ranu da se covek raspolozi I slatko ismeje komediji I komedijasima na terenu ,pored terena I u savezu 😂😂😂

  • Prolupao matoeac

    6. decembar 2020 | 21:30

    Ovaj ce Milovanovic umreti na klupi Mladosti i nece pustiti da neko drugi bude trener Lucanaca ..., bezi u penziju covece i ne blamiraj se vise !

  • nscz

    6. decembar 2020 | 21:48

    Kad vidim da je taj Batak ( intelektualno Duduk) neciji trener pa ja oplacem od smeha!!! Ko zna coveka jasno mu je o cemu pricam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA