Lokomotiva će morati dva puta da razmisli: Nikoliću 700.000 evra u slučaju raskida ugovora

Ne baš mala svota novca ukoliko dođe do rastanka

  • 3
marko nikolić Foto: MN Press

Marko Nikolić neće moći da se žali i u slučaju da dobije otkaz. Lokomotiva iz Moskve u tom slučaju biće dužna da mu isplati 700.000 evra na ime ugovora. Moglo bi se reći da je srpski stručnjak, samim tim, u odličnoj poziciji.

Podsetimo, u poslednjih nekoliko dana događaju se velike promene u ovom ruskom premijerligašu, pošto je kompletna uprava napustila kormilo, a samim tim je i pozicija Marka Nikolića postala ugrožena. Nisu baš bili najzadovoljniji njegovim rezultatima, ali možda promene mišljenje nakon ovog podatka.

Ruski portali pišu da mu u tom slučaju sleduje plata za narednih 12 meseci, što je upravo oko 700.000 evra. Niko nije siguran kakve poteze će povući novo rukovodstvo Lokomotive. Pre dva dana je na mesto predsednika zaseo Aleksandar Albertovič Plutnik, a za izvršnog direktora je postavljen Vladimir Valerijevič.

- Ukoliko novi rukovodioci budu ponudili Nikoliću rastanak, mislim da će otići ove zime. A ako nemaju nekog drugog na umu, onda... Mislim da će sad početi potraga za novim trenerom. Sve je moguće, čak i da se Juri Sjomin vrati. Zašto da ne - kaže Ilja Gerkus, bivpi sportski direktor Lokomotive. On je iz kluba otišao pre ravno godinu dana.

Marko Nikolić je ugovorom vezan za Moskovljane do juna 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    24. decembar 2020 | 11:53

    И онако их урнисао и прокоцкао првенство. Нек сачекају крај, нек доврши, па ћао. Мање би дали, јер ако га шкартирају дају на куп... Џаба бацили велике паре, а он без судија је испод просечан тренерчић...

  • nscz

    24. decembar 2020 | 12:25

    Ovaj jos nije dobio otkaz?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA