≫ 

Terzić čestitao novom predsedniku UO OFK Beograda: Da vratimo klub na staze slave

- Mogu samo još da vam obećam svoju bezrezervnu podršku, OFK Beograd je moja mladost i moja druga kuća. Moje srce bi bilo ispunjeno da ga vratimo na staze stare slave, da kao nekada bude ponos Beograda i Beograđana - dodao je Terzić

  • 39
Novogodišnji koktel i proslava jesenje titule FK Crvena zvezda Foto: ATA Images

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, čestitao je novoj upravi OFK Beograda predvođenoj Sašom Stevanovićem sa rečima podrške.

- Kao dugogodišnji igrač OFK Beograda Vi ste u najboljoj poziciji da razumete kako klub funkioniše, koji su mu problemi i kako ih rešavati, iz svog ličnog iskustva, kao igrač OFK Beograda i njegov dugogodišnji funkcioner, najvažnija osobina koja mora da krasi nekog ko se upušta u rukovođenje klubom je velika ljubav. Ljubav prema njegovoj istoriji, uspesima, fantastičnoj omladinskoj školi, prema značaju među njegovim najvernijim navijačima i prema ljudima koji rade i koji su ostali verni klubu i u najtežim vremenima, kao što je ovo sada - naveo je Terzić.

On je takođe u saopštenju pozvao čelne ljude OFK Beograda da se radi na tome da se klub vrati na staze slave.

- Mogu samo još da vam obećam svoju bezrezervnu podršku, OFK Beograd je moja mladost i moja druga kuća. Moje srce bi bilo ispunjeno da ga vratimo na staze stare slave, da kao nekada bude ponos Beograda i Beograđana - dodao je Terzić.

Video: Posebno smo hteli Dinamo iz Zagreba, da im pokažemo ko je najjači klub u regionu: Terzić o žrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !!

    25. decembar 2020 | 09:18

    Pa zbog tebe je sada tu gde jeste hahahahahahaha

  • Ivan

    25. decembar 2020 | 08:54

    Slihtaro trazi svoje satelite na drugo mesto. Slavni OFK da bude Zvezdi filijala, pa to je ponizavajuce do bola.

  • Interpol

    25. decembar 2020 | 08:55

    Sledeće godine ko god je planirao da osvoji srpsku ligu Beograd neka ne ulaže sredstva i napore, jer će sudije odraditi svoje i kao po običaju u svim ligama zna se unapred ko ulazi, a ko ispada. Ovo je samo najava ko sledeće sezone 2021/22 ulazi u Prvu ligu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA