≫ 

Srpski vezista pobedio rak posle 3 meseca terapije: Sjajne vesti prvog dana 2021. godine!

Janjičić se uskoro vraća na fudbalski teren

  • 1
Vasilije Janjicic Foto: Profimedia

Vezista Ciriha Vasilije Janjičić (22), koji ima i srpsko i švajcarsko državljanstvo, posle tri meseca terapija pobedio je rak koji mu je dijagnostifikovan tokom leta prethodne godine.

Janjičić je u julu saznao da ima rak, i to malo pošto je iz Hamburgera prešao u Cirih, da bi u septembru poručeno da će biti podvrgnut intenzivnom lečenju karcinoma.

Na svu sreću, lečenje je uspelo i upravio je Janjičić putem svog Instagram profila poručio da je 2020. godina "izgubila" borbu s njim.

- Za mene lično, to je najgora godina u životu. Ne želim previše da trošim reči na nju, ali ću poručiti da je izgubila. Ali želim da 2021. započnem dobrim vestima, a to je da sam posle tri meseca hemoterapija i dve operacije pobedio rak - napisao je Janjičić i dodao:

- Hvala svima, a posebno porodici koja je bila uz mene. Veliko hvala mojim saigračima iz Ciriha, mom bivšem klubu HSV-u, švajcarskom nacionalnom timu i svima koji su me podržavali. Srećan sam što sam zdrav i neverovatno srećan što ću opet moći da igram fudbal.

Podsetimo, Vasilije Janjičić je prošao sve reprezentativne karijere u reprezentaciji Švajcarske. Časopis "Four Four Two" svojevremeno ga je uvrsti među 50 najvećih talenata Evrope.

Srbija je svojevremeno želela da ga vidi u redovima Orlova, pa je tako bilo kontakata, ali ne i njegovog debija u dresu reprezentacije Srbije, a razlog je bio poziv u vojsku Švajcarske. Sam Janjičić rekao je tada za Telegraf da nije razmišljao o pozivu da igra u reprezentaciji Srbije, jer zvanični poziv nije dobio.

Video: Tek počinjemo i ne planiramo da stajemo: Miljakovac dobio fudbalski klub koji pomera granice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA