≫ 

Kiks Madriđana: Real se smrzao na "el Sadaru", Azar i Benzema udarili o zid

Mreže su mirovale na meču Osasuna - Real

  • 2
real osasuna Foto: Tanjug/Ap

Kako im je krenuo put za Pamplonu, tako je nekako i završena avantura igrača Reala na "el Sadaru" - kiksom sa domaćim timom, u igri bez golova.

Madriđani su, podsetimo, sa nekoliko sati kašnjenja krenuli put Pamplone zbog snega koji je paralisao špansku prestonicu, dva sata su bili "zarobljeni" u utrobi letelice na aerodromu, a ništa bolje nisu prošli ni u duelu sa igračima domaćeg tima.

I u Navari je, kao i u većini ostalih regija Španije, "na snazi" ledeni talas praćen snegom, te je igračima oba tima bilo otežano igranje po nepovoljnim uslovima. Delimično i tome možemo pripisati jalovu igru oba tima u prvom poluvremenu, bez ijedne šanse, i bez ijednog šuta u gol.

real osasuna Foto: Tanjug/Ap

Nastavak je doneo tek malo agilniju igru Reala, velikog favorita na ovom meču, međutim ne i promenu rezultata, iako su gosti delovali sa Benzemom i Azarom kao najjačim napadačkim adutima.

Istina, mreža Osasune se dva puta tresla, ali oba puta posle ofsajda koji su dodatno unervozili igrače gostiju, pa je bilo i čarki na terenu, protiv borbenih i upornih fudbalera Osasune.

Vredi pomenuti partiju golmana domaćeg tima Serhija Erere, čije su sigurne reakcije kod svake iole opasnije pretnje Madriđana ulivale dodatnu dozu samopouzdanja kod njegovih saigrača.

Na kraju, piše se kiks Reala, koji je tako ostao "ukopan" na drugom mestu, bod iza gradskog rivala Atletika, uz čak tri meča više od "Jorgandžija". Tim Dijega Simeonea nije igrao meč 18. kola sa Bilbaom, zbog toga što gosti nisu uspeli da dolete u Madrid usled vremenskih nepogoda.

Barselona je danas ranije deklasirala Granadu u gostima, uz dva gola Mesija i Grizmana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    10. januar 2021 | 00:23

    Ove sezone Real toplo hladno. Zidan seta Jovica sad hoce da ga proda a dace mu sansu. Treba da ide jer nije dobio pravu sansu a i kad je dobio nije dobio ni prqvu loptu od saigraca. Azar bleda senka mozda nije trebao ni preci u Real. Lose partije pruza, ovu sezonu atletiko ako ne uzme titulu nece nikad. Bez obzira na prednost i manjak utakmica atletiko je favorit...

  • alo

    10. januar 2021 | 10:23

    Kako je ovaj azar los kad on igra real kao da ima igraca manje na terenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA