≫ 

Mihajlović: Zvali su me da budem selektor, ali nisam hteo da sedim na dve stolice

Trener Bolonje neće sesti na klupu Orlova, jer je odbio ponudu FSS da ponovo preuzme državni tim i istovremeno nastavi da vodi tim člana Serije A

  • 46
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Trener Bolonje Siniša Mihajlović otkrio je u intervjuu za Sportski žurnal da su ga prvog kontaktirali da bude selektor reprezentacije Srbije, ali da nije hteo da preuzme funkciju zato što je tada već imao posao.

Miha je naglasio da bi mu bilo drago da se vrati i da radi u Srbiji, ali da u tom momentu nije bio spreman da radi dva posla.

- Tačno je da su me čelnici FSS kontaktirali u decembru, da sam bio prvi trener s kojim su razgovarali o preuzimanju selektorske funkcije. Bilo bi drago da se vratim, voleo bih da ponovo sarađujem sa sjajnim igračima kakve imamo i radim u Srbiji, međutim, nisam bio spreman da istovremeno obavljam dva posla. Rekao sam im da bi bilo neozbiljno da sedim na dve stolice i zbog toga sam se zahvalio na ponudi – rekao je Mihajlović.

Trener Bolonje neće sesti na klupu Orlova, jer je odbio ponudu FSS da ponovo preuzme državni tim i istovremeno nastavi da vodi tim člana Serije A.

Prema navodima legendarnog Bata Đore, Milovana Đorića, trener Bolonje je bio spreman da se prihvati posla, međutim u Fudbalskom savezu Srbije nisu prihvatili jedan uslov koji im je postavio srpski stručnjak.

Video: Stanković: Ciljevi isti, Katai ostaje u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    12. januar 2021 | 08:52

    Ti si najveci folirant od trenera.Da nisi igrao u Italiji ni u Srbiji ne bi bio trener.Odlicno koristis igracku karijeru za foliranje kao trenera.Biti odlican fudbaler ne znaci da si dobar trener.Druge se ljudske osobine vrednuju i potrebne su za trenera.Naravno ,ti nista od toga nemas.

  • Brzi Gonzales

    12. januar 2021 | 09:11

    Dovedite Savu Miloševića pa da se opet hvatamo za glavu i pitamo kako se to nismo kvalifikovali

  • Laki

    12. januar 2021 | 08:58

    Bio si selektor, vidjeli smo taktiku protiv Hrvatske. Bože sačuvaj🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA