≫ 

FSS odlučio ko će voditi reprezentaciju Srbije na turneji u SAD, ako uskoro ne bude izabran selektor

Poverenje će dobiti mladi stručnjak koji je na klupi selekcije do 21 godine

  • 33
Ilija Stolica Ilija Stolica; Foto: MN Press

Potraga čelnika Fudbalskog saveza Srbije za selektorom traje već nedeljama od ostavke Ljubiše Tumbakovića, a i dalje se čeka rasplet oko nekoliko glavnih kandidata, pre svega oko raskida ugovora Dragana Stojkovića Piksija s Kinezima.

Dok se ne reši pitanje selektora, Orlove će na turneji u Americi, koja je zakazana od 21. do 31. januara, voditi Ilija Stolica, selektor reprezentacije Srbije do 21 godine.

Na pomenutoj turneiji će reprezentaciju Srbije činiti klubovi iz Superlige Srbije. Poznato je već da će iz Partizana to biti Saša Zdjelar, Slobodan Urošević i Filip Stevanović, dok se Lazar Marković zahvalio na pozivu i odlučio da ostane na pripremama s Partizanom.

“Orlovi” će se okupiti 21. januara, posle čega putuju u Santo Domingo, gde ih 25. januara očekuje duel protiv selekcije Dominikanske Republike. Nekoliko dana kasnije, tačnije 31. januara, Srbija će odmeriti snage i sa selekcijom SAD u Orlandu, na stadionu “Eksplorija”.

Atletiko drži vrh Primere i izgleda ne planira da ga napusti. Vezao je četiri pobede, a večeras (21.30) imaće pravi ispit jer mu u goste dolazi Sevilja. Kvota na keca je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko – Sevilja.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivo

    12. januar 2021 | 11:58

    Pa tog su prvog trebali da oteraju, čovek izgubio sve utakmice sa mladom reprezentacijom

  • Zan Klod Van Kokeza

    12. januar 2021 | 12:15

    Ma fudbalskog strucnjaka Kokezu i za trenera. Sta samo predsednik. Plus moze I da odigra ako zatreba. Univerzalni vojnik!

  • Treswa

    12. januar 2021 | 12:26

    Kolaps

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA