≫ 

Mozzart promo kvote: Čelsi 1,45, PSŽ 1,23, Roma 1,85 - poklon kakvog nema nigde na svetu!

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

  • 5
Edin Džeko Foto: Tanjug/AP

Čeka nas buran dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota, kakve ne možete naći nigde na svetu!

Proverite, stvarno je tako!

Evo i na kojim utakmicama kladionica Mozzart nudi najveće kvote...

ČELSI - BARNLI (NEDELJA 13.00), KEC 1,45

Čelsi na svom Stamford Bridžu dočekuje Barnli, u drugoj utakmici za Tomasa Tuhela na klupi Plavaca. Protivnik ne spada među velikane, ali londonski sastav nikako nije uverljiv u poslednje vreme. Naprotiv. Upravo bleda izdanja skupocenog tima sa klupe su oterala Frenka Lamparda. Posle remija protiv Vulverhemptona pred Tuhelom je imperativ pobede, jer Čelsi je pao u sredinu tabele i sve je dalje od pozicija koje vode u Evropu. Tradicija protiv Barnlija generalno ne ide u korist Plavaca, ali ova novija je svakako na njihovoj strani. Čelsi je slavio lagano na protekla tri dvoboja, a sva je prilika da će nastaviti niz.

LORIJAN - PSŽ (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,23

Čemu može da se nada Lorijan? U goste mu stiže Pari Sen Žermen, koji posle brojnih kikseva u jesenjem delu šampionata nema više prostora za brljotine. Lion je dovoljno ozbiljan da ih iskoristi. Novi kormilar Maurisio Poketino posložio je kockice i Sveci su krenuli u žetvu bodova, i nema dileme da danas uzimaju još tri. Lorijan je poražen na 12 poslednjih dvoboja sa PSŽ-om, a danas će mu glavna preokupacija biti da primi što manje bodova.

ROMA - VERONA (NEDELJA, 20.45), KEC 1,85

Kriza u Romi dostigla je tačku ključanja posle debakla u gradskom derbiju sa Lacijem i naposletku ispadanja iz Kupa Italije od Specije. Međutim, i pored problema mimo terena, šuškanja o smeni trenera Paula Fonseke i odlasku najboljeg strelca Edina Džeka, Vučica je pobedila istu tu Speciju u Seriji A i zadržala četvrto mesto na tabeli, sa samo dva boda manje od Juventusa. Večeras na Olimpiko stiže Verona, jedno od najprijatnijih iznenađenja šampionata, koja je ove sezone već otkidala bodove najboljim klubovima. Ipak, Roma je Roma, igra na svom terenu, a slavlje u prošlom kolu pokazuje da je koncentrisana na teren.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA