Počela hajka na "drukaru" iz Barse: Kuman ga ne želi u klubu, Mesi tuži sve koji su znali za ugovor

Ekskluziva Mundo Deportiva izazvala bes na Kamp Nou

  • 2
Đanluiđi Bufon, Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Barselona je na ivici bankrota! Prema finansijskim izveštajima u koje su uvid imali novinari, klub ima dug od 1.2 milijarde evra, a nedavno je otkriven i ugovor Lionela Mesija, koji je po njemu imao zagarantovanih 555 miliona evra za četiri godine!

Klub je momentalno najavio tužbu protiv najuticajnijeg sportskog katalonskog lista, ali je postupak pred sudom pokrenuo i Lionel Mesi, i to tako što je odlučio da tuži sve osobe koje su znale za njihov ugovor, očigledno svestan ko je mogao da ga "odruka" novinarima.

Takođe i Ronald Kuman je o tome pričao na konferenciji za medije, istakavši da takava osoba više ne bi smela da radi u klubu.

- Ako je ovo uradio neko iz kluba i ako je od njega procurio ugovor, onda taj ne može da ima budućnost u Barseloni - kratko je rekao Kuman.

Zahvaljujući porazu od Šefilda i remiju s Arsenalom, Mančester Junajted više nije na prvom mestu Premijer lige, i zato je večerašnji (21.15) meč sa Sautemptonom vrlo važan za Đavole. Kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • enes np

    3. februar 2021 | 08:39

    A svi oni udaraju na Bajern kako cicijasi, kako navijaci drugih, tako i dosta njegovih navijaca. Ali posle ove vesti citam izjavu Karl Hajnca Rumenigea kako kaze da ne bi mogao da spava da njegov Bajern duguje i mnogo manje novca od 1.2 milijarde eura. Zato su jedan od najstabilnijih evropskih fudbalskih giganata.

  • Zocky

    2. februar 2021 | 23:46

    Živeo bankrot! I Real i Barsa i Španija i Engleska, sve to u apsanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA