≫ 

Policija ispituje Dinamo iz Pančeva i kakva je veza ovog fudbalskog kluba sa Veljom Nevoljom

Još jedan fudbalski klub je pod istragom

  • 46
Policija ispred stadiona Partizana Foto: ATA Images

Posle Partizana i Crvene zvezde, čiji su stadioni bili pod potpunom blokadom od strane naoružanih policajaca u četvrtak, kada je tom prilikom na obe lokacije pronađena droga, a u Humskoj i oružje i dokazni materijal za mnoga krivična dela za koja se sumnjiči grupa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Belivuk je lišen slobode pod optužbom da je vodio kriminalnu grupu koja je osumnjičena za najstrašnija zlodela - ubistva, sakaćenje ljudi, otmice, ucene, trgovinu drogom...

Policija je nakon pretresa "bunkera" i "štekova" u Humskoj, kao i nekoliko "štek" vikendica na nekoliko lokacija, otišla i u FK Dinamo iz Pančeva, gde je zaplenjena čitava dokumentacija i ispituje se veza Belivuka sa ovim klubom.

Belivuk i njegova "desna ruka", Marko Miljković, često su boravili u Pančevu i pojavljivali su se na stadionu Dinama.

Policija prema navodima Novosti, ispituje da kakvo je konkretno vlasništvo nad klubom i da li je možda novac koji je stečen kriminalom "prat" kroz ovaj klub i kupoprodaju igrača.

Takođe, kako navodi ovaj list, policija je u toku dana ispitivala i građevinske investitore iz Pančeva, jer se sumnja da ih je Belivuk ucenjivao i da je zbog toga navodno dobio nekoliko stanova na gotovo svakoj zgradi koju su zidali.

Video: Snimak hapšenja na Partizanovom stadionu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćomi

    5. februar 2021 | 17:14

    Pa gde ovaj nije gurnuo svoj nos?Ako ovaj dobije manje od 40 godina onda sve dzabe

  • Vlada

    5. februar 2021 | 17:31

    Da je pravde ovaj klub bi trebao javno da se pokloni Goranu Janjovicu Dumbi iz Panceva, koji je izgradio sve sto je dobro tom klubu, i koji je davao svoje pare u taj klub. Postoji tabla na zgradi koju je napravio svojim parama u kojoj besplatno spavaju i zive deca fudbaleri koji nisu iz Panceva gde pise deci Panceva od Dumbe i Nese, nadam se da ovi majmuni to nisu skinuli kada su ga oterali iz njegove kuce. Koliko je para dao za te klince javna je sramota celog Panceva sta su mu uradili. Ovi zlotvori su im to oteli a niko nije reagovao.

  • 013pa

    5. februar 2021 | 17:23

    To zna celi grad i to je javna tajna vec sigurno godinu dana u nazad, sve ovo sto sada sam procitao to zna svaki stanovnik Panceva, a bas da vidimo dal ce odgovarati za to, a investitori sad dal ce smeti da progovore od straha to je nesto drugo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA