≫ 

Tužna vest iz Italije: Mladog fudbalera Verone udarila struja, nalazi se na intenzivnoj nezi

On se popeo na krov vagona nakon čega je ušao u strujno kolo

  • 1
Andrea Gresele Foto: Youtube / Printscreen

Fudbalski klub Verona trenutno je svim mislima usmeren prema svom mladom fudbaleru, Andrei Greseleu, koji je doživeo veliku nezgodu. Naime, on je pao sa velike visine, pošto ga je prethodno udarila struja posle dodirivanja visokonaponskih žica voza. On je seo na krov vagona na stanici Porta Veskovo.

Zadobio je teške povrede, ima nekoliko hematoma i polomljena mu je kičma. Lekari nisu davali zvanične prognoze o njegovom stanju, a za sada se svi samo nadaju da će ostati živ. Za karijeru niko ne pita.

On ima samo 18 godina, nastupao je za mladi tim Verone i bio je na pragu da se domogne prvog sastava. Igra na poziciji desnog beka, a trener Ivan Jurić ga je nekoliko puta uvrstio za mečeve Serije A, mada nikada nije završio na terenu.

Mladi fudbaler je jedan od najvećih talenata u gradu Veroni, a njegova nezgoda je ujedinila sportsku javnost, pa mu je brz oporavak poželeo i najveći rival, Kjevo. Nadamo se da će sa Greseleom biti sve kako treba i da ćemo ga uskoro ponovo videti na fudbalskim terenima.

Video: Čekaj, na šta tačno misliš kad kažeš da sam frustriran?! Novak sasekao pitanje novinarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    9. februar 2021 | 03:01

    O Boze, pa i vrapci vec znaju da se ne sme penjati na vagon ako vam je stalo do zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA