≫ 

Crveno-beli stigli na kultni "San Siro" da naprave podvig i ispišu istoriju

Fudbaleri Zvezde izašli na teren grandioznog stadiona

  • 9
san siro Foto: youtube/fkcrvenazvezda

Zvezda je u "prestonici Mode", ne da bi poharala butike, već da bi "poskidala" igrače Milana nasred terena i prošla u narednu fazu Lige Evrope.

Biće pakleno Beograđanima bez Rodića, Milunovića i Ivanića, Katai tek što je odradio nekoliko punih treninga, pa je zbog svih ovih kadrovskih problema jasno da bi prolaz dalje za Zvezdu bio istinski povig.

Milan je "ranjen" od poslednjih posrtanja, šamare je dobio od Specije i Intera, nije da ih ne boli ni gol Pavkova za 2:2 u 93. minutu i za očekivati je da će u četvrtak Stankovićev tim pred sobom imati rivala spremnog da se iskupi za pomenute kikseve.

Fudbaleri Zvezde su stigli u Milano, odradili su i trening u vreme odigravanja uaakmice, a vi imate priliku sad i da vidite kako je protekao dolazak beogradske ekspedicije na kultni stadion "San Siro", poprištu nekih od najvećih mečeva svetskog fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tukac

    24. februar 2021 | 19:35

    S kim partizan igra???

  • dekica

    24. februar 2021 | 19:35

    kad vidim njihov tunel i nas bude me sramota,tolike novce smo zaradili da ne mozemo uloziti pare u nas tunel i srediti ga a ne da kablovi na sve strane ..sijalice ne gore..bruka...

  • Rs

    24. februar 2021 | 19:28

    Ko je to rekao da nema Ivanica???!??!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA