Čuveni Pepe potpuno šokirao izjavom: „Spavao sam sa majkom sve dok nisam napunio 17 godina!“

Verovatno nikada ne biste rekli tako nešto za poznatog defanzivca

  • 1
Pepe Foto: Youtube / Printscreen

Svi vrlo dobro znamo kakva je zver od fudbalera oduvek bio Pepe. Jedan od najtemperamentnijih igrača današnjice, koji se nikada nije libio da zaradi javnu opomenu zarad prekida opasne kontre i vrlo često je bio isključivan, danas slavi svoj 38. rođendan.

Međutim, van terena se nikako ne bi moglo reći da je Pepe ista ličnost. Naime, on je u razgovoru za „Tribunu Ekspreso“ otkio šta se dešavalo u mladosti, dok je bio u Brazilu, a potom i onda kada se preselio u Portugal.

Ono što je potpuno šokiralo je njegova izjava da je spavao u istom krevetu sa majkom sve dok nije bio punoletan.

- Koliko sam bio razmažen? Dok nisam došao u Portugal, dakle do 17. godine, spavao sam sa majkom u krevetu, tako da samo zamislitenasmejao se Pepe, a ujedno zaintrigirao sve.

Otac, naravno, nije bio srećan zbog toga. Smatrao je da je Pepe već dovoljno odrastao da može da spava u zasebnoj prostoriji.

- Vidi, već sam bio visok i spavao sam sa roditeljima, tako da pretpostavljam da se ocu to nije nimalo dopadalo. Skoro sam pričao sa majkom i setila se kako sam voleo da provlačim prste kroz njenu kosu, pa sam joj rekao da sam možda tada znao da ćemo dugo biti odvojeni – rekao je Portugalac.

Video: Ivanić: Pomešane su emocije, ne znam da li sam više ponosan na tim ili tužan zbog eliminacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA