≫ 

Priča o privođenju Kokeze zbog navodne veze s mafijom došla čak i do ESPN-a

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, priveden je i saslušavan četiri sata u SBPOK u nedelju 28. februara

  • 16
Predsednik FSS-a Slaviša Kokeza posle davanja iskaza

Foto: ATA images

Vest o privođenju prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije, Slaviše Kokeze, na informativni razgovor u SBPOK, stigla je i do najuticajnijih svetskih medija, pa je tako vest o tome objavio i jedan od najuticajnijih sportskih medija sveta - američki ESPN.

Takođe, vest je prenela i jedna od najuticajnijih novinskih agencija -  Asošijejted pres.

U vesti koju je objavio ESPN se navodi da je Kokeza saslušavan povodom navodnih veza sa kriminalcima i mafijašima koji su se krili iza navijačkih grupa, a sumnjiče se sa ubistvima, otmicama i dilovanjem droge.

Navodi se i informacija da je Kokeza odbio da odgovara na pitanja o vezama sa mafijom, kao i da je odbio poligraf tokom ispitivanja.

U tekstu se navodi i da je predsednik Aleksandar Vučić, koji ne krije da je veliki navijač Crvene zvezde, prethodno najavio da će istraga protiv kriminalne grupe dovesti do nekih šokantnih otkrića, uz upozorenje deci da ne gledaju kada sve to bude saopšteno.

Takođe, tekst navodi i da je u Srbiji huliganizam česta pojava od ranih devedesetih i rata u Jugoslaviji. Podsećaju i na nedavno skandiranje Zlatanu Ibrahimoviću na Marakani, kada je bio meta nacionalističkih uvreda, a takođe se ističe i da su u poslednje vreme navijači prestali da budu protivnici vlasti, a da su zauzvrat dobili mogućnost da obavljaju svoje ilegalne poslove.

Napominje se i da je veliki broj navijača poslednjih godina stradao u Srbiji, a većina njih ubijena je u kao što je to slučaj u kriminalnim obračunima.

Video: Vučić: Ne mogu da verujem da Kokeza neće na poligraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebo

    1. mart 2021 | 13:45

    Gde ste kokezijanci,nema vas??

  • KKK

    1. mart 2021 | 13:17

    HAPSIIIII MILICIJOOOOOO, NE PITAJ!!!!!

  • ZALE GROBAR

    1. mart 2021 | 14:10

    Odavno sam pisao o tome da loši i pogrešni ljudi vode SRPSKI FUDBAL. Mafiji je mesto iza rešetaka, svi koji su upetljani u prljave stvari u ZATVOR BREEEEEEEE. Bravo za VUČIĆA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA