≫ 

Provalnici obili kuće dvojice igrača PSŽ-a za vreme utakmice, na udaru se našao i kapiten ekipe

Di Marija i Markinjos su imali stresno iskustvo

  • 0
Markinjos Foto: Marko Jovanović

Kapiten Pari Sen Žermena Markinjos bio je druga meta napada provalnika u nedelju uveče za vreme utakmice ovog kluba protiv Nanta na "Parku Prinčeva". Osim Brazilca, obijena je i kuća Anhela Di Marije zbog čega je iskusni Argentinac prinudno izašao iz igre kako bi što pre stigao na lice mesta i bio uz suprugu i decu koja su u trenutku provale bili u kući.

Francuski mediji prenose da je provala u kuću Argentinca bila "vrlo nasilna", mada niko od ukućana nije čuo ništa jer se odigarala na spratu.

U kući u kojoj boravi Markinjos, u trenutku upada provalnika bili su njegovi roditelji saznalo se u međuvremenu, iako su se u pariskom klubu trudili da do medija ne dođu informacije o nemilim događajima u nedelju uveče.

Za razliku od Di Marije, Markinjos je završio meč sa Nantom u kojem je šampion Francuske pretpreo iznenađujući poraz.

Ostaje nejasno da li je Brazilac uopšte znao za upad u njegovu kuću, pa je ostao do kraja da igra ili je ipak na poluvremenu dobio informacije da su mu roditelji dobro, pa je doneo odluku da nastavi da igra.

Mediji u francuskoj podsećaju da su Di Marija i Markinjos poslednji u nizu igrača Parižana koji su se u godinu i po dana našli na udaru provalnika. Pre njih, obijane su kuće Ikardiju, Serhiu Riku, Tijagu Silvi i Čupo Motingu.   

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA