≫ 

"Ponosan sam ako sam Vučićev trener, preko predsednika države sam obezbedio Dinamu milion evra"

Dragan Antić Recko se osvrnuo na nedavni cirkus u Kruševcu...

  • 7

Prvi čovek Dinama iz Vranja Dragan Antić osvrnuo se na nedavni incident u Kruševcu na utakmici Prve lige Srbije protiv Trajala kada je isključen zbog psovanja sudija, a za sve je optužio familiju Tončev koja, kako kaže, čini sve da izbaci njegov tim iz drugoligaškog ranga.

U iscrpnom monologu objavljenom na loklanim You Tube kanalima, popularni Recko se osvrnuo na aktuelna dešavanja, a zasmetalo mu je i što su ga pojedini mediji označili kao "Vučićevog trenera".

- Trener sam od 2000. godine kada SNS nije ni postojao. Radio sam u Nemačkoj, Makedoniji... Ja sam ponosan ako sam Vučićev trener. Treba da budem ponosan jer čovek šta je uradio za Srbiju za ovih osam godina prethodna vlast nije za 50.

- Kao drugo, SNS je osnovan 2008/09 ne znam tačno, ne bavim se politikom. Podržavam SNS i Vučića jer sam video u njemu idejnog vođu punog želje i snage da izvuče Srbiju iz pepela gde nas je prethodna vlast ostavila. Škole, vrtići, putevi, bolnice bili su katastrofa, to je Vučić za poslednjih osam godina napravio.

- Poslednja dešavanja oko korone, prvi smo u Evropi oko vakcinacije i pojedinim ljudima smeta uspeh takvog čoveka. Međutim, njegova mana je što ima oko sebe ljude koji mu rade o glavi, dosta su mu i radili i ja sam čovek koji ne zna da ćuti - istakao je Antić.

Osvrnuo se popularni Recko ponovo na prekid i isključenje u Kruševcu koji je usledilo nakon što je verbalno napao četvrtog sudiju, inače damu Jelenu Cvetković za koju tvrdi da je instrument familije Tončev u nameri da izbaci Vranjance iz Prve lige Srbije.

Pozvao je Antić ponovo familiju Tonečv, kako kaže, bar jednog od trojice (Ivica, Novica ili Stanislav) na poligraf uz napomenu da ima da im postavi samo jedno pitanje. Potom je opet morao o Dinamu, finansijama i predsedniku Vučiću.

Dragan Antić Recko Foto: Screenshot

- Otkako sam u Dinamu, Dinamo nikad nije dobijao manje para. Sad sa ovoliko malo para smo napravili tim za Superligu i oni su nas izbacili. Igramo najbolji fudbal, to svi kažu, ali ove sezone nismo mogli da registrujemo igrače ma početku, sad zbog sudija imamo probleme. Nismo na vreme počeli pripreme...

- Mi se borimo, ja sam lično obezbedio preko predsednika države, preko prijatelja mojih, ja sam obezbedio lično milion evra. A Dinamo za mene nije platio nijedan dinar kazne iz budžeta. Sve iz donacija mojih prijatelja i moga sina Miloša iz Beograda je plaćeno.

- Nisam se bunio zbog sebe, meni ne treba da živim od Dinama. Ja sam obezbedio sebe, ženu, decu, unučiće, imam nekretnine u Nemačkoj da ne moram da radim ništa 100 godina sledećih. Trošim pare svoje i hoću da pomognem ovaj grad, da javna preduzeća stanu iza mene Dijamo bi bio superligaš. Ovako sam sam na vetrometini, borim se protiv veterenjača.

- I onda je Recko nekulturan i nevaspitan. Skandal. A ne pita se niko zašto je taj skandal izbio - poručio je na kraju Dragan Antić.

Video: Protest fudbalera Dinama u centru Vranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    16. mart 2021 | 20:56

    Eto gde idu naše pare a mi decu lečimo preko sms-a....

  • Manjača

    16. mart 2021 | 20:50

    Bolje da si cutao gangula jedan , pozdravi donatore puno hhehehh kakav lik ....nekretnine po Nemačkoj a sin iz Bg placa kazne .....u Vranje nema laganje

  • bg

    16. mart 2021 | 21:15

    Cega se pametan stidi budala se ponosi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA