Milivojević bi mogao da dobije saigrača iz Srbije: Đuričić prelazi u Kristal Palas na leto?

Njemu ugovor u Sasuolu ističe na kraju leta 2022. godine

  • 0
Filip Đuričić Foto: AP/Tanjug

Mnogo klubova promenio je Filip Đuričić pre nego što je pronašao svoju prepoznatljivu formu u Sasuolu. Drugu sezonu je tamo i zaista pruža fantastične partije u zeleno-crnom dresu, te ne čudi što je privukao pažnju velikog broja drugih klubova. Interesovanje je sve veće sa Ostrva.

Naime, Kristal Palas je bacio oko na Đuričića. Oni su prethodnih nedelja skautirali pojačanja u Italiji i pažnju su im privukli upravo Đurišić, kao i Mikel Damsgard iz Sampdorije. Jedini problem je što srpskom fudbaleru ugovor ističe za godinu dana.

Tako on ima opciju da ga produži ili da ga Sasuolo proda, kako ne bi ostao bez obeštećenja leta 2022. godine. Za sada nema nikakvih novosti oko toga da li italijanski klub namerava da produži ugovor sa njim, pa samim tim Orlovi imaju lepe šanse da ga dovedu na „Selhurst Park“. Njemu bi to bio povratak u Premijer ligu, pošto je 2015. godine bio u Sauthemptonu kao pozajmljeni igrač Benfike.

Đurišić je karijeru započeo u Radničkom iz Obrenovca, a onda je igao za mlađe kategorije Crvene zvezde i Olimpijakosa. U seniorskom fudbalu je prvi put zasijao u Herenvenu u Holandiji, odakle je otišao u Benfiku, gde se nije najbolje snašao. Potom je lutao po brojnim pozajmicama, dok se nije skrasio u Sasuolu, gde je odigao 79 mečeva i upisao 12 golova uz devet asistencija.

Video: Sin Dejana Stankovića postigao vrhunski gol za Srbiju iz slobodnjaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA