≫ 

I golman Dinama je heroj trijumfa nad Totenhemom: Pogledajte kako brani zicer Kejnu u 116. minutu

Livaković je ovosezonskim partijama kupio mesto u nekoj od najjačih liga sveta

  • 1
Hari Kejn Printskrin: Twitter

Slavi Dinamo Mislava Oršića i njegov het-trik protiv Totenhema, ali ni ta tri gola ne bi bila dovoljna za četvrtfinale Lige Evrope da su Modri u 116. minutu primili gol.

A mogli su vrlo lako, jer je Hari Kejn bio sam na nekih šest metara i praktično je mogao da bira gde će pucati. Jeste mu lopta malo išla iza leđa i to nije bio toliko jak udarac, ali je napadač Pevaca izabrao pravo rešenje.

Međutim, nije mogao da predvidi da će Dominik Livaković uspeti da se vrati na svoju liniju koju je nekoliko trenutaka ranije napustio, te paradom zabeleži verovatno i odbranu sezone.

- Meni je ovo najlepši dan otkad sam u Dinamu, zaista smo presrećni. Čudo, ne znam više šta reći, presrećan sam. Moje obrane? Ja sam tu za ekipu, uvek želim pomoći njima i oni meni. Idemo dalje, nagradilo nas je za celu ovu sezonu - rekao je golman Dinama posle meča.

Što se tiče Kejna, iz Engleske već stižu vesti da bi na kraju sezone mogao da napusti Pevce.

- Gledam nekoga poput Harija Kejna kako izlazi sa terena i razmišljam - on je Liga šampiona, ne bi ni trebalo da igra u ovom takmičenju. On je igrač Lige šampiona, trebalo bi da bude tamo i razgovara sa Levandovskim, Halandom, Mbapeom. Trebalo bi da bude gore sa tim igračima. Sada je ispao od Dinama i to je zabrinjavajuće. Son i Kejn su igrači koji zaslužuju da igraju na višem nivou od Lige Evrope. Naravno da su lojalni Totenhemu, i svi se nadamo da će u dalje biti, ali tome ne pomažu ovakvi mečevi - rekao je Piter KRauč, nekadašnji reprezentativac Engleske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA