Fudbal ovo još nije video: Igrali 7 na 11 zbog korone, a šokiraće vas tok meča!

Ne baš toliko lepe scene s fudbalskih terena iz Kolumbije

  • 1
FK Agilas Doradas

Printskrin: Youtube/Win Sports

Fudbaleri Rionegros Agilasa su pretrpeli poraz od 3:0 u okviru 18. kola Kolumbijske fudbalske lige. Sve bi to bilo u redu da domaći nisu igrali utakmicu sa samo sedam igrača.

Usled posledica pandemije, fudbaleri Rionegrosa su bili primorani da nastupe sa sedam igrača, čak je na poziciji stopera zaigrao i njihov rezervni golman.

Čak 22 fudbalera Rionegrosa su bila sprečena da igraju, klub je zatražio od lige da odloži utakmicu, međutim stigao je "nalog da se meč mora odigrati".

Fudbaleri su nastupili u formaciji 3-2-1, gde je rezervni golman igrao na poziciji desnog stopera. Ubrzo nakon početka utakmice, tačnije u 14. minutu, gostujuća ekipa je izvršila dve izmene i uvela još dva napadača u igru.

Formacija Agilasa je tada prešla u 4-2-0 a celokupna utakmica je postala igra mačke i miša.

 

Bez obzira na brojčanu nadjačnost, ekipa Agilasa je uspela da izdrži prvo poluvreme bez primljenog gola što je neverovatan podatak i podvig sam po sebi. Gosti su imali samo četiri udarca na gol za prvih 45 minuta!

Međutim, otpor domaćina se kasnije slomio. Primili su tri gola, da bi se utakmica prekinula 11 minuta pre kraja zbog povrede jednog od fudbalera i usled malog broja igrača za nastavak igre.

Statistika na kraju utakmice kaže da su fudbaleri Agilasa imali posed od 12%, dok su uspeli i da upute dva udarca ka golu protivnika.

Na kraju utakmice, osvanula je još jedna poruka na Tviteru ove ekipe

Izgubili smo meč, ali pobedićemo Covid 19!

 

 

Veliko srce fudbalera iz Rionegros Agilasa, ali i kranje nesportsko ponašanje čelnika lige Kolumbije.

Video: Čudna reakcija štopera Jagodine u meču koji je pod sumnjom da je namešten

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA