≫ 

Nestvarne brojke Kavanija protiv Rome: Dao dva, direktno zaslužan za 5 od 6 golova Junajteda

Urugvajac je čudo

  • 0
FC FK Mančester Junajted - Roma Foto: Tanjug/AP

Edinson Kavani i sa 34 godine igra kao da se njegova karijera tek zahuktava. Urguvajac je bio centralna figura meča sa Romom u polufinalu Lige Evrope kao dvostruki strelac i ono što je oduševilo sve koji su ispratili meč - kao direktno zaslužan za još tri gola domaćeg tima!

Bio je asistent za 1:0, dao je golove za 2:2 i 3:2, potom je izborio penal iz kog je Mančester poveo 4:2, a partiju sezone krunisao je novom asistencijom, za 6:2.

Bog fudbala, klasa, i ne čudi što Junajted želi da ga zarži i narednu sezonu, jer ovakav igrač se rađa jednom u 20 godina.

O njegovom ostanku je govorio menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer koji je izrazio nadu da će uprava rešiti taj deo posla.

- Kavani zna kako se osećam kada je on u pitanju. On zna da bih voleo da ga imam ovde i naredne sezone. Obećao sam mu "Old Traford" sa navijačima jer je to onda poptuno drugačije mesto... Dajem sve od sebe da tako i bude. Nadam se da ćemo ga i naredne sezone gledati u Junajtedu - rekao je nedavno Solskjer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA