≫ 

Ništa od derbija Premijer lige: Otkazan meč Junajteda i Liverpula posle upada navijača na teren

Epilog je očekivan

  • 2
Mančester Junajted, fanovi protest Foto: Tanjug/AP

Kakav dan u Mančesteru. Dok se jedan deo ovog grada spremao da osluškuje dešavanja sa "Old Traforda" i eventualno proslavi titulu, drugi, onaj crveni deo, je kuljao od besa.

Navijači Junajteda su probili kapije stadiona i ušli na teren nedugo pre početka derbija Mančester - Liverpul, zadržali se tamo neko vreme kako bi poslali poruku gazdama kluba, porodici Glejzer, da više nisu dobrodošli u klubu.

Od njih se traži ostavka i samo to će prihvatiti Junajtedovi fanovi. Razlog je naravno nedavni pokušaj uprave da ugura klub u evropsku Superligu.

U toku popodneva je stigla i zvanična potvrda Premijer lige da meč na "Old Trafordu" neće biti odigran danas.

To znači da će se i na proglašenje prvaka sačekati, a to je moglo biti danas da je kojim slučajem Liverpul slavio, jer bi time Siti obezbedio prvo mesto.

Engleski mediji šrenose da će se meč najverovatnije odigrati u ponedeljak sa čime su se saglasili predstavnici oba kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy84

    3. maj 2021 | 01:39

    Ko bi rekao u Engleskoj pa zar oni nisu pristojni !

  • 1

    3. maj 2021 | 07:07

    A to su oni kulturni englezi? Rulja bez mozga staje na stranu uefa mafije, super liga je spas za fudbal jer bi bilo mnogo manje namestenih mečeva nego sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA