≫ 

Matić hteo da ide među navijače koji su pravili haos, klub njemu i još trojici udario zabranu!

Ideja je bila da se navijači smire, a uz Matića su bili Megvajer, Bruno i Mektomini

  • 0
nemanja matić Foto: Tanjug/Ap

Kao i kada je nedavno smirivao oko 20-ak navijača koji su upali u trening centar, Nemanja Matić je imao ideju i da u nedelju popodne siđe iz hotela među masu koja je divljala ispred Old Traforda!

Matić je, navodno, bio jedan od četvorice fudbalera koji su od uprave kluba tražili da izađu iz hotela i pregovaraju sa navijačima kako bi ih smirili i dozvolili da Mančester junajted odigra derbi protiv Liverpula.

Uz Matića su bili Skot Mektomini, Bruno Fernandeš i Hari Megvajer čiju molbu je uprava kluba odbila, da bi pomenuti fudbaler na kraju bili besni na čelnike  jer im nisu dozvolili izlazak napolje.

Igrači Đavola su nerede na stadionu gledali iz klupskog hotela koji se nalazi pored, dok su navijači, s druge strane, uspeli da provale na teren Old Traforda i da se u međuvremenu sukobe sa policijom.

Čak su i povredili jednog policajca tako što mu umalo nisu izbili oko, a vredi pomenuti da je sav haos nastao zbog protesta protiv porodice Glejzer koja je vlasnik kluba.

>>> Sevilja je u poslednjih osam kola ispustila samo dva boda i sada je legitimni kandidat za titulu. Bilbao je sapleo Atletiko Madrid nedavno, ali je ipak klasična domaćinska ekipa, a kec mami sa kvotom 1,62. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Sevilja – Atletik Bilbao.

Video: Delije se oprostile od Tozovca: Izmenile stihove njegovog najvećeg hita i ubacili Zvezdu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA